VELJKO I BOGDANA SE IZ TITELA VRATILI NA DEDINJE KOD CECE: Evo kako žive i zašto su DONELI ODLUKU da se ponovo presele u BEOGRAD!
Foto: Damir Dervišagić, Bojana Kesić

(NE)OČEKIVANO

VELJKO I BOGDANA SE IZ TITELA VRATILI NA DEDINJE KOD CECE: Evo kako žive i zašto su DONELI ODLUKU da se ponovo presele u BEOGRAD!

Stars -

Bračni par Bogdana i Veljko Ražnatović već mesecima žive povučenim načinom života, ne pojavljujući se često u javnosti.

Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Bogdana i Veljko venčali su se u novembru 2019. godine, a u junu 2020. su dobili sina Željka. Preselili su se u Titel, na porodično imanje Rodićevih (Bogdanine porodice), gde su napravili svoju oazu mira.

Veljko se posvetio boksu - treniranju i mečevima, kao i odgajanju pasa.

Bogdana je takođe često vreme provodila u teretani, a neretko je sa mužem odlazila i na trčanje u prirodi. Uživali su u vođenju domaćinstva i u svim obavezama oko imanja, a u odgajanju naslednika od samog početka učestvuju zajedno.

U javnosti su, nakon rođenja sina, počeli sve ređe da se pojavljuju, gotovo nikada.

Ovog leta, Bogdana i Veljko obilazili su srpske svetinje i manastire, gde su pronašli mir i spokoj.

Ipak, pred sam kraj 2021. godine, bračni par Ražnatović odlučio je da napusti Titel i vrati se u Beograd, u porodičnu vilu Ražnatovića na Dedinju.

Razlog tome je mali Željko, kog su upisali u vrtić u prestonici, a ovoj odluci posebno su se obradovale baka Ceca Ražnatović i tetka Anastasija.

- Veljko i Bogdana su se vratili u porodičnu kuću u Ljutice Bogdana. Odlučili su da je za njih bolje da im dete ide u vrtić u Beogradu i da to bude njihova baza. Bogdana je pre nekoliko dana viđena u jednom beogradskom restoranu kako sa Anastasijom uživa u noćnom provodu. Ceca se raduje što će sada moći stalno da bude sa unukom, jer je to čini izuzetno srećnom - rekao je blizak izvor za "Blic".

U 2021. maleni Željko dobio je i društvo - brata od tetke, budući da je Bogdanina rođena sestra Bojana Rodić sa svojim partnerom Mirkom Šijanom dobila sina Zorana.

Svetlana Ražnatović, Cecina kuća
foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:12

POČELO SLAVLJE KOD CECE NA DEDINJU! Anastasija se skockala i izgleda kao AVION, a evo šta je radio Veljko Ražnatović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track