TOŠIĆ JELENI LUPIO ŠAMARČINU NA BOŽIĆ?! Ovo nije prvu put da JK muža optužuje za NASILJE, evo šta se pre 2 godine desilo
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

i tada odbila medicinsku pomoć

TOŠIĆ JELENI LUPIO ŠAMARČINU NA BOŽIĆ?! Ovo nije prvu put da JK muža optužuje za NASILJE, evo šta se pre 2 godine desilo

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je, kako Kurir nezvanično saznaje, svoga muža Duška Tošića policiji jer joj je navodno udario šamar. Jelena je odbila medicinsku pomoć, a policija se uputila na kućnu adresu.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Ovo nije prvi put da je pevačica prijavila muža policiji zbog porodičnog nasilja. Pre dve godine Jelena je optužila i prijavila supruga da ju je tukao u njihovom stanu na Dedinju, ali se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Policija je tada izašla na teren i obavili razgovor s njom. Kako su tada rekli naši izvori, pevačica je izjavila da je suprug psihički maltretira, da je nasrnuo na nju, kao i da joj je zavrnuo ruku. Ona, međutim, nije želela da se zove Hitna pomoć niti da podnese prijavu protiv Duška.

Policija je obavila razgovor i sa Duškom, koji je tvrdio da nije fizički napao Jelenu već da su razgovarali o braku jer imaju nesuglasice. Tošić je, kako smo tada saznali, pod merom samoizolacije zbog koronavirusa pošto je doputovao iz Kine, pa su organi reda morali da pozovu sanitarnog inspektora. On je rekao da fudbaler mora da ostane u karantinu. Protiv njega je nije podneta krivična prijava, ali su i on i Jelena upozoreni da će biti procesuirani ukoliko se incident ponovi.

Duško se nije oglašavao ovim povodom. Jelena je, nakon što su brojni portali objavili da ju je suprug tukao, promenila ploču i napisala da je sve to laž.

- Policija obilazi našu kuću non-stop kako bi proverila da li Duško krši karantin. Nema potrebe da se šire ovakve laži o nasilju. Na žalost mnogih, mene niko nikad nije pretukao - napisala je Jelena na Instagramu.

Podsetimo, Karleuša i Tošić venčali su se 2008. godine, kada su i dobili prvi ćerku Atinu. Godinu dana kasnije postali su roditelji još jedne devojčice, kojoj su dali ime Nika.

Duško Tošić
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs

Bonus video:

00:37

Jelena Karleuša u novogodišnjoj noći promenila 3 kostima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja