JK JE DUŠKO PRETUKAO NA BOŽIĆ, A NIJE JEDINA: Ove žene sa srpske estrade su trpele BRUTALNO NASILJE a jedna je ZAVRŠILA TRAGIČNO!
Foto: Marina Lopičić, Tamara Trajković, Ana Paunković

stop nasilju

JK JE DUŠKO PRETUKAO NA BOŽIĆ, A NIJE JEDINA: Ove žene sa srpske estrade su trpele BRUTALNO NASILJE a jedna je ZAVRŠILA TRAGIČNO!

Stars -

Nasilje nad ženama označeno je kao jedan od gorućih društvenih problema, a uprkos izmeni zakona, pooštravanju kaznene politike, brojnim kampanjama i medijskoj pažnji, ovakvi slučajevi se svakodnevno dešavaju, i to ne samo običnim ljudima, već i poznatima.

Sve je šokiralo saznanje da je na Božić Jelena Karleuša prijavila svoj supruga Duška Tošića za nasilje u porodici. Karleuša je Duška prijavila policiji jer ju je navodno pljunuo i ošamario u porodičnom domu na Dedinju. Navodno, bivši fudbaler prvo je pljunuo suprugu pa joj zadao udarac otvorenom šakom u predelu lica, gde je navodno od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane u vidu posekotine.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Podsetimo, domaću javnost potresla je vest da je Luka Lazukić pretukao suprugu Natašu Bekvalac. Podsetimo, Luka je Natašu istukao samo mesec i pošto se porodila. Poznata pevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, ćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem. Kako se nezvanično saznaje, on ju je u njenom stanu na Dedinju prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku.

Tada su Nataši brojne koleginice pružile podršku, a neke od njih su i same trpele fizičku i psihičku torturu u vezi ili braku, nakon toga su odlučile da progovore javno.

Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je bivši muž pretukao.

Ivana Stamenković Sindi
foto: Sonja Spasić

U dokumentarnom filmu "Ispovest" Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko tukao njenu majku Vericu. Verica je i sama priznala da je često bežala i tražila zaštitu policije.

Verica Šerifović, Marija Šerifović
foto: Dragan Kadić

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera. U braku su dobili dve ćerke, a danas su u dobrim odnosima.

Anabela Atijas, Gagi Đogani
foto: Nemanja Nikolić

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati.

- Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati - rekla je Goca jednom prilikom.

Goca Tržan
foto: Kurir televizija

Katarina Ostojić Kaja dobila je batine ispred kluba, gde joj je tom prilikom ukraden i mobilni telefon. Nju je pesnicama udarao nepoznati muškarac koji joj se ranije u klubu udvarao i pokušao da je poljubi.

Katarina Kaja Ostojić, Kaja Ostojić
foto: Printscreen/Instagram

Miju Borisavljević je pretukao bivši dečko nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, udario joj je nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Anastasija Ražnatović, Milica Todorović, Marina Visković, Višnja Petrović, Mia Borisavljević
foto: ATA Images

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je bivši dečko, voditelj Vlada Stanojević. Cela priča dobila je epilog na sudu. Pokrenut je sudski proces protiv Stanojevića, koji je baš u tom trenutku odlučio da ode u Ameriku, kako bi usavršio engleski jezik, a Ana Marija je ostala u Srbiji i dalje se nada da će pravda stići nasilnika.

Ana Marija Žujović
foto: Marina Lopičić

Glumicu Minu Lazarević pretukao je suprug Goran Stanić. On je u besu tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju. Patrola je došla u stan i zatekla pretučenu Minu.

Mina Lazarević
foto: Printscreen/TV Pink

Ksenija Pajčin je završila tragično. Nju je njen dečko Filip Kapisoda prvo pretukao, a onda i ubio zbog ljubomore. Filipa je potom izvršio samoubistvo.

Filip Kapisoda, Ksenija Pajčin
foto: Dado Đilas, Vladimir Šporčić

kurir.rs

00:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track