KARLEUŠA DAN POSLE DRAME REŠAVA SE USPOMENA: Evo šta je JK IZBACILA IZ KUĆE posle sukoba sa Duškom! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

kurir na dedinju

KARLEUŠA DAN POSLE DRAME REŠAVA SE USPOMENA: Evo šta je JK IZBACILA IZ KUĆE posle sukoba sa Duškom! (FOTO)

Stars -

Dan nakon porodične drame u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića, ekipa Kurira opet je posetila luksuzno beogradsko naselje u kome oni godinama žive.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković

Iako se juče, na najradosniji hrišćanski praznik - Božić u njihovoj kući odigravala prava drama, dan nakon što je pevačica prijavila supruga za porodično nasilje, danas je situacija potpuno drugačija.

Naime, ispred njihove kuće - muk. Njihovom ulicom prolazili su samo slučajni prolaznici. Ipak, u jednom trenutku iz kuće je izašla Jelenina kućna pomoćnica, koja je izvela psa - crnog pomeranca Bukija u šetnju i kako bi izbacila đubre.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Marina Lopičić

Kako smo primetili, ona je iz kese i kutije vadila i bacala veće količine neotpakovane novogodišnje dekoracije, koja je bila namenjena za ukrašavanje unutrašnjosti kuće, ali i Karleušinog novogodišnjeg nastupa ispred Skupštine.

Pored toga, pomoćnica je u kontejner bacila i kutiju jednog PR paketa, kojim se JK pohvalila na svom Instagramu, samo dan pre incidenta sa Tošićem.

Jelena Karleuša
foto: Marina Lopičić

Inače, sve vreme sa potrešenom Jelenom i njenim ćerkama u kući je i njena tetka Danijela, čiji je automobil bio parkiran na trotoaru ispred ulaza, a koja je bila prisutna i tokom jučerašnjeg incidenta na Dedinju.

Jelena Karleuša
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:00

Duško Tošić na ulici dočekao Novu godinu: Bivši fudbaler sa ćerkama Atinom i Nikom veselio se uz trubače

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track