PEVAČICU SU ZVALI KRALJICA SPLAVOVA I SKANDALA: Danijela se godinama nije pojavljivala u javnosti, a sad osvanula FOTKA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEKAD I SAD

PEVAČICU SU ZVALI KRALJICA SPLAVOVA I SKANDALA: Danijela se godinama nije pojavljivala u javnosti, a sad osvanula FOTKA! (FOTO)

Stars -

Pevačica Danijela Vranić (46) od strane publike proglašena je za "kraljicu splavova" jer je gotovo svakog dana imala zakazane nastupe po beogradskim splavovima u jeku popularnosti.

Međutim, od kada se povukla iz javnosti i preselila u malo mesto nadomak Šapca - gde je inače pevačica rođena, javnost sve do danas nije imala prilike da vidi kako sada izgleda nekada popularna pevačica.

Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić

Ogromnu pažnju javnosti izazvala je 2006. godine kada je objavila album pod nazivom "Da ne vidi ona“, a muzički znalci predviđali su joj veliku i blistavu karijeru. Ređali su se potom hitovi, a Danijela je uživala u popularnosti.

Međutim, vrlo brzo počeli su da je prate brojni skandali kojih je bilo sve više, te je tako dobila još jedan epitet - "kraljica skandala".

U fokusu javnosti našla se 2012. godine kada su tabloidi objavili da ju je policija jurila po Beogradu, a zatim i zaustavila zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Navodno je tada imala 1.84 promila alkohola u krvi.

Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić

Potom su je povezivali sa brojnim moćnicima sa druge strane zakona, a ljubavna veza sa folkerom Acom Lukasom ostala je upamćena po brojnim teškim scenama.

Godine 2016. pevačica se potom potpuno povukla sa javne scene, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je iste godine u nekoliko domaćih emisija, dok je poslednje fotografije na svom Instagramu objavila tokom 2018. godine.

Krajem decembra ove godine jedan muzičar objavio je fotografiju sa Danijelom kako sede u jednom restoranu u Srbiji. Ono što se može primetiti jeste da se pevačica nije mnogo promenila.

Danijela Vranić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:13

Ana Korać otišla kući u Ivanjicu, pokazala porodični dom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track