02:26

Oglasio se advokat strane Tošić: Ostavite porodicu na miru

SASLUŠAN I ISPITAN

OSTAVITE IH NA MIRU! Oglasio se advokat Duška Tošića PUSTITE IH DA ŽIVE U LJUBAVI, MIRU I SVAĐI

Stars -

Nebojša Perović, advokat Duška Tošić, naglasio je da je nekadašnji fudbaler negirao da je udario suprugu Jelenu Karleušu i apelovao na medije da bi trebalo da se porodica Karleuša - Tošić ostavi na miru.

Podsetimo, Jelena je na Božić prijavila policiji svog supruga za nasilje u porodici. Kako su mediji preneli, Tošić je, navodno, ošamario pevačicu pred rodbinom.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: kurir televizija

- Gospodin Tošić je saslušan i ispitan. Negirao je izvršenje krivičnog dela. Svi natpisi koji su bili u novinama, gde se pričalo sve i svašta, meni to maksimalno liči na jedno pogovaranje. Tome bi trebalo da dođe kraj i da se ostave na miru, da porodica živi u ljubavi, miru i svađi kao što i sve ostale porodice žive. Svesni smo da su izuzetno popularan par jer ova scena nije nešto veliko, ali je u javnosti buknula - rekao je advokat.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:00

Duško Tošić na ulici dočekao Novu godinu: Bivši fudbaler sa ćerkama Atinom i Nikom veselio se uz trubače

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track