BUJNI DEKOLTE PRED OLATAROM: Topalkova ćerka objavila nikad viđenu sliku sa VENČANJA sa 10 godina starijim, a evo šta je uradila
Foto: Printscreen/Instagram

nova fotka

BUJNI DEKOLTE PRED OLATAROM: Topalkova ćerka objavila nikad viđenu sliku sa VENČANJA sa 10 godina starijim, a evo šta je uradila

Stars -

Ćerka Milana Topalović Topalka, Helena Topalović udala se u septembru prošle godine, a sada je na svom Instagram profilu objavila novu fotografiju sa venčanja.

Na fotki se vidi kako je Topalkova ćerka imala dubok dekolte, koji nije prekrila, čak ni u crkvi, a svog 10 godina starijeg muža, ni na ovoj fotografiji nije htela da pokaže, već ga je isekla.

"Sreća", napisala je pevačeva ćerka.

Njen otac, popularni pevač, jednom prilikom je otkrio detalje ćerkinog braka sa bogatim biznismenom.

- Svaki dan je sa nama, nije se ni odvojila. Baš smo sinoć bili svi zajedno, i danas će doći opet kad ja završim sa snimanjima. Hvala Bogu da živimo blizu, pa ne osećam tu teškoću da je otišla daleko, da ne mogu da ih viđam često. Kažem u množini jer zeta volim koliko i ćerku - rekao je Topalko tada za Telegraf.rs i dodao da se nada da će za Božićne praznike takođe uspeti da ih okupi na ručku.

- Bog će dati to, ali pošto zet živi i ovde i u Australiji, ne znam gde će biti i kakvi su mu planovi. Ali ako bude ovde, bićemo svi zajedno - rekao je on nedavo.

Bonus video:

06:41

TOPALKO BEZ DLAKE NA JEZIKU PROGOVORIO O ZETU: Konačno rekao šta misli o Heleninom mužu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track