GOVORILI SU DA NEMAM REBRA: Šuškalo se da se Stoji iskomplikovala operacija u Turskoj, a evo šta pevačica KAŽE!
Foto: Printscreen/Pink.rs

OTVORENO

GOVORILI SU DA NEMAM REBRA: Šuškalo se da se Stoji iskomplikovala operacija u Turskoj, a evo šta pevačica KAŽE!

Stars -

Pevačica Stojanka Novaković Stoja često se nalazila na meti kritika i komentara kada je u pitanju njen fizički izgled, a kao bomba odjeknula je vest da je navodno uložila preko 100.000 evra na estetske korekcije koje je uradila u Turskoj.

Kako je Stoja poznata po tome što nema dlake na jeziku i ne krije ništa iz svog privatnog života i sada je progovorila na ovu temu i otkrila šta je prava istina, prenosi Grand news.

Stoja Novaković
foto: Damir Dervišagić, Kurir

- Ne dotiče me više ništa, navikla sam... Svako ima pravo da lupa, eto pustiću im mašti na volju. I pre 15 godina isto je bila priča da sam bez rebara... - rekla je pevačica i istakla da je pored plastične hirurgije jako bitna i disciplina kako bi se dobar fizički izgled očuvao:

- Ja sam prva priznala da sam bila u Turskoj na plastičnoj hirurgiji i mogu da kažem da sam prezadovoljna njihovim radom, organizacijom i mojim izgledom. Nema veze ni ta hirurgija koliko je bitna disciplina u smislu da ne jedem šta ja hoću, a mnogo volim da jedem i što je najžešće što znam da kuvam jako lepo.

Stoja Novaković
foto: Kurir

Kurir.rs/Grandnews

Bonus video:

00:13

STOJA NE LIČI NA SEBE, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO! Koleginica je snimila u skroz opuštenom izdanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track