TONČI HULJIĆ PROGOVORIO O ĆERKINOJ TRUDNOĆI SA PETROM GRAŠOM: Nismo mi RIJALITI porodica! Ne znam zbog čega INTRIGIRAMO javnost
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

OTVORENO

TONČI HULJIĆ PROGOVORIO O ĆERKINOJ TRUDNOĆI SA PETROM GRAŠOM: Nismo mi RIJALITI porodica! Ne znam zbog čega INTRIGIRAMO javnost

Stars -

Nakon što je do domaćih medija dospela vest da je njegova ćerka Hana u drugom stanju sa pevačem Petrom Grašom, muzičar Tonči Huljić je ostao zatečen što je ova informacija pronašla svoj put do javnosti.

Naime, kako sam Tonči ističe, u sve su bili upućeni samo najbliži članovi porodice i prijatelji, prenosi Večernji.hr.

Petar Grašo, Danijela Martinović, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Facebook, Printscreen Instagram

- Nastavno na aktualnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dve stvari: pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom vešću. A pod dva, mi zaista nismo rijaliti familija, ne trudimo se da punimo portale i maltretiramo javnost svojim privatnim životima - istakao je Huljić, pa dodao:

- Ne smatramo se ni po čemu posebnim i različitim od ostalih ljudi da bi u tolikoj meri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću reći o toj temi, a siguran sam i da delim mišljenje sa svima koji su sada deo porodice.

Tonči Huljić
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Vecernji.hr

Bonus video:

00:31

Neko kraducka u Baru: Nedostaju kesice čaja iz inventara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track