DALILA JE DAVNO ZABORAVLJENA PRIČA! Pešićka sada uživa sa bivšim dečkom Dragojevićke, a ovako komentariše njegove prošle LJUBAVI
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Ami Dži šou

ODMOTALA KLUPKO

DALILA JE DAVNO ZABORAVLJENA PRIČA! Pešićka sada uživa sa bivšim dečkom Dragojevićke, a ovako komentariše njegove prošle LJUBAVI

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Jelena Pešić progovorila je o novom zanimanju, ali i o vezi sa Mladenom Vuletićem.

Ona je u emisiji Ami Dži šou istakla da je svoj novi posao voditeljke shvatila ozbiljno.

- Ko bi rekao? Kao voditeljka imam dosta lapsusa, dešava mi se, šta ću. Krenula sam ovaj posao dosta ozbiljno, učila sam kao nešto, kopirala starije kolege, a onda sam skontala da ja to zaista ne mogu, mislim da sam ovako kada sam svoja i sa tim mojim lapsusima najzanimljiva gledaocima - kaže Pešićeva.

Jelena Pešić
foto: Printscreen/Pink

Jelena je prokomentarisala kako se slaže sa Majom Marinković, ali i sa Dalilom Dragojević, budući da su obe bile sa njenim sadašnjim momkom.

- Što se tiče Maje, ja sam sa njom super, gotivim je, drugarice smo i stvarno mi devojka ne smeta, na stranu što je nekada nešto bilo. Isto tako i sa Dalilom, kažu mi da je volim zato što sam ja sa njenim bivšim dečkom u vezi, ne! Ja sa Dalilom imam ozbiljne svađe iz "Zadruge 3", od tada traje moj i njen sukob. Nikada se više nismo videle i čule, ona je moja davno zaboravljena priča - zaključuje Pešićeva u emisiji "Amidži šou".

Jelena Pešić, Mladen Vuletić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:13

JELENA PEŠIĆ RAZVUKLA OSMEH OD UVA DO UVA: Bivša zadrugarka otišla na Dunav, svima pokazala S KIM PROVODI VREME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track