SRPSKA PEVAČICA NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVALA DALILU DRAGOJEVIĆ: Udarila joj u ranu koja je najviše BOLI, u sve umešala Cara! (FOTO)
Foto: Printscreen

TEŠKA PRIČA

SRPSKA PEVAČICA NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVALA DALILU DRAGOJEVIĆ: Udarila joj u ranu koja je najviše BOLI, u sve umešala Cara! (FOTO)

Stars -

Pevačica Maja Nikolić nastavila je da preko društvenih mreža proziva rijaliti učesnicu Dalilu Dragojević.

Ona je sada objavila čudnu montažu Dalile i Filipa Cara, gde ga ona drži, a njegova glava "ubačena" je u glavu bebe. Maji je očigledno ovo bilo smešno, dok neki smatraju da je preterala, s obzirom na to da Dalila nema decu i da je imala spontani pobačaj.

Dalila Dragojević, Maja Nikolić, Filip Car
foto: Printscreen/Instagram

- Moja nova beba - pisalo je u oblačiću iznad Daliline glave.

Podsetimo, Maja Nikolić isprozivala je na Zadrugoviziji Dalilu Dragojević jer je prevarila Dejana, posle čega je izbio žestok sukob.

- Hoću da ti kažem nešto, ti si moje najveće razočarenje ne samo moje nego od cele nacije. Porkockao si poverenje celokupone javnosti, ti si bruka za muškarca. Pametan si dečko i nije mi jasno kako si se pomirio sa ženom kojoj se gadiš? Samo čekam kada će ovde neko da povrati od ove budalaštine, svima nam je muka. Prokockao si sve, radi koga? - govorila je Maja Dejanu.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:54

Stručnjak otkriva šokantne detalje o deklarisanju robe: KAZNE IDU DO 2.000.000 DINARA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track