OVO JE SUPRUGA MIROSLAVA ILIĆA: Isplivala zajednička fotka, a Gordana je ovako govorila o njihovom BRAKU!
Foto: Damir Dervišagić

PRISEĆANJE

OVO JE SUPRUGA MIROSLAVA ILIĆA: Isplivala zajednička fotka, a Gordana je ovako govorila o njihovom BRAKU!

Stars -

Legendarni pevač Miroslav Ilić decenijama je u braku sa suprugom s kojom je imao turbulentnih perioda, ali su ipak opstali.

Gordana i Miroslav Ilić dugo su u braku, a na samom početku zajedničkog života imali su probleme. Miroslav je na početku njihovog zajedničkog života, kada su već dobili ćerku Mariju i sina Marka, navodno prevario suprugu sa Mirjanom Antonović s kojom je prema njenim rečima dobio sina Devina.

Ipak, Ilić se vratio Gordani i sa njom nastavio život sve do danas.

Sada se u javnosti pojavila fotografija njih dvoje iz mladosti i svima je postalo jasno zbog čega je proslavljeni pevač baš nju odabrao za suprugu.

Gordana nikada nije krila koliko je bilo teško u braku, ali je uvek podržavala svog supruga:

- Svađali smo se oduvek žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije... Ozbiljnije stvari smo mnogo lakše rešavali, nego te sitnice. Svađali se jesmo, ali nikada nismo imali krize koje bi dovele do razvoda. Prvi je Miroslav uvek popuštao tokom prepirki. Ja sam vrlo tvrdoglava, dupli sam ovan u horoskopu. Obično kažu meni: "O Bože, baš je bilo teško u braku sa njim", a niko se ne pita kako je njemu bilo sa mnom - rekla je ona ranije.

Miroslav Ilić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:20

Slobodan Romić otkrio kakav je zapravo život u Baru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track