VODITELJKA KRIJE PRIVATNOST KAO ZMIJA NOGE: Verica prvi put progovorila o MUŽU sa kojim je 20 godina!
Foto: Printscreen/Pink TV

OTVORILA DUŠU

VODITELJKA KRIJE PRIVATNOST KAO ZMIJA NOGE: Verica prvi put progovorila o MUŽU sa kojim je 20 godina!

Stars -

Novinarka Verica Bradić, koja trenutno vodi emisiju "Hit tvit" iza sebe ima bogato profesionalno iskustvo.

Naime, ona je svoju karijeru započela kao radijski voditelj, čime se bavila osam godina, nakon čega se preusmerila na vođenje političkih emisija, na nekoliko televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Ipak, kada se govori o uspesima Verice Bradić, izlišno je govoriti bili šta sudeći po tome da oni govore sami za sebe. Mnogi bi voditeljku svrstali u najuspešnije novinare, koji iza sebe imaju pregršt intervjua kao i rada. Međutim, ono što javnost i te kako zanima jeste njen privatni život, koji ona vešto krije od svih.

hit tvit, Verica Bradić
foto: Printscreen

Posle toliko godina koliko je prisutna u medijima, poznato je da ima dvoje dece- ćerku Elenu i sina Andreja, te je takođe i na tom polju ostvarena, ali ono što javnost nikako ne uspeva da otkrije jeste ko je suprug Verice Bradić, prenosi Hello.

- Suprug je zajedno sa decom moja oaza sigurnosti i mira, pa ih verovatno zbog toga i držim dalje od medija. Zajedno smo više od dvadeset godina. Želim da porodicu zaštitim od izlaganja javnosti. Nisu oni birali ovaj posao, ja sam - rekla je Verica svojevremeno za navedeni časopis.

Da li ste zadovoljni onim što ste prikazali gledaocima?

- Uvek ima nešto što može i bolje. Profesionalno sam sazrevala u sredini koja vam nije davala prostora za samozadovoljstvo. Meta se, uvek iznova, pomerala na veću udaljenost, i to mi je ostalo kao kriterijum. Zadovoljna sam kada osetim da sam u određenom trenutku uradila sve što sam mogla, ali taj osećaj ne traje dugo. I dobro je što je tako.

U moru svakodnevnih burnih dešavanja, koliko je teško izabrati ono što je najaktuelnije?

- Nije teško napraviti selekciju događaja u stvarnom životu. Problem nastaje na Tviteru ponekad. Desi se da realni događaji ne izazovu reakciju tviteraša, a da oni koji dotiču u vrlo maloj meri živote običnih ljudi dostignu razmere afera.

Verica Bradić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

00:24

Drama u Baru! Marko plače i kaje se što jednoj osobi nije pokazao više ljubavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track