05:11

PRŠTI OD LUKSUZA I SKUPOĆE! Garderober JK vredi kao 4 stana na LUKS LOKACIJI

BEZOBRAZNO

PRŠTI OD LUKSUZA I SKUPOĆE! Garderober JK vredi kao 4 stana na LUX LOKACIJI: Evo šta se sve krije u ormaru od NEKOLIKO MILIONA €

Stars -

Garderober Jelene Karleuše važi za najbolji i van granica Balkana. Ona ne krije da je moda njena strast i da je to jako skup hobi koje mlade devojke ne bi trebalo da praktikuju kod kuće.

Njene kombinacije često budu i vest za sebe navodi voditeljka emisije "Desetka" na Kurir televiziji.

Najbolje garderobere Srbije komentarisali su Danijela Dimitrovska Amidžić, Bata Spasojević, čuveni dizajner i Danijel Rakočević, urednik u dnevnim novinama.

desetka
foto: Kurir televizija

Na samo vrhu top liste našao se garderober Jelene Karleuše, za koji se kaže da vredi kao nekoliko stanova na prestižnim lokacijama.

- Garderober Jelene Karleuše nije smo njeno modno blago. ko god da dođe u njegov posed mogao bi ozbiljno da se obogati i da ne radi više do kraja života. Ona je neko ko zaista puno ulaže u svoj garderober, iako u poslednje vreme možemo da vidimo da postoje i neke kolaboracije sa nekim pristupačnijim brendovima. Mislim da je njoj hobi kupovina skupe garderobe i samo neka tako nastavi - prokomentarisala je Danijela Dimitrovska Amidžić.

49:30

DESETKA 15.01.2022. GARDEROBERI POZNATIH

Modni dizajner Bata Spasojević istakao je da se u garderoberu JK nalazi pravo blago.

- Mesto gde stoje krpe i krpice, ali i gde stoji pravo blago. Ona poseduje fantastične komade, odlično je skockana, i za scenu je na ivici, poigrava se do koje granice može da ide. Ona je hrabra. Kad je vidim u dobrim kaputima, dobrim čizmama, naočarima i dobro stilizovanom kosom, zaista dominira - kaže Bata Spasojević, modni dizajner.

desetka
foto: Kurir televizija

Rakočević je naveo da JK u poslednje vreme promoviše previše seksi stil.

- Garderober Jelene Karleuše sigurno jeste modno blago, jer je i sama pričala da se u tom garderoberu nalazi četiri ili pet stanova u Beogradu na vodi. Pretpostavljam da je sve to jako skupo i kvalitetno. Samo što u poslednje vreme Jelena sve više promoviše taj smeliji seksi stil, koji joj ne stoji loše, ali mislim da treba da se vrati svom starom modnom izrazu zbog koje su je žene posebno pratile Danijel Rakočević, urednik u dnevnim novinama.

Jelena je najozbiljnija modna ikona na našim prostorima i ne libi se da kombinuje jako skupu i jako jeftinu garderobu. Stil je njeno drugo ime, a garderober oaza njenog mira. U njemui ima svega, a najviše cipela i torbi. Jelena ide ispred mode, pa je ona inspiracija mnogima i van granica naše zemlje.

desetka
foto: Kurir televizija

- To je ozbiljno para, ozbiljan novac je tu uložen. Mnoge njene koleginice su na istoj kupovnoj moći, ali se jednostavno tu stisnu, ne žele toliko da ulažu - kaže Bata Spasojević.

Gosti su se složili da se vrednost Jeleninog garderobera ceni na nekoliko miliona evra i da je definitivno neko ko svojom pojavom privlači pažnju.

Kurir.rs

02:28

MUŠKARCI ODLEPLJUJU NA OVO! Pogledajte top 10 najvrelijih izdanja koje je ponela Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track