NJENA PRVA FOTKA POSLE PORODIČNE DRAME! Svi kažu da je Jelenina KOPIJA, a ovo je nasledila od tate DUŠKA! Jednu stvar je promenila
Foto: Printscreen/Instagram

sve pustila da se

NJENA PRVA FOTKA POSLE PORODIČNE DRAME! Svi kažu da je Jelenina KOPIJA, a ovo je nasledila od tate DUŠKA! Jednu stvar je promenila

Stars -

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atina Tošić, koja je ranije bila veoma aktivna na društvenim mrežama, od kako je u porodičnom domu na Dedinju izbio sukob između njenih roditelja, nije objavljivala ništa na Instagramu, gde je veoma aktiva, a sad je pevačica objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Ima tome nekoliko meseci, od kada se "tiktokerka" Atina Tošić povukla sa društvenih mreža. I dok su stariju ćerku Duška i Jelene pratili komentari da je mini kopija svoje majke, koju krase lepota i talenti, izgleda da je Atina ipak nešto nasledila i od oca - povučenost i odlučnost da se iz javnosti skloni onda kada je to najpametnije.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Zato je Atina Tošić jedini član porodice koji se nije oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, u vreme kada je njena porodica bila glavna tema domaće javnosti. Pustila je da njeni roditelji donesu odluku, ne birajući strane.

Prva fotografija Atine Tošić posle dužeg vremena pokrenula je niz pozitivnih komentara. Fanovi, koji su stariju ćerku Jelene Karleuše i Duška Tošića dobili priliku da je na Jeleninom "Instagramu" vide posle nekoliko meseci oduševljeno su komentarisali njenu lepotu, izgled, ali i mudru odluku da se iz javnosti povuče dok se strasti ne smire, jer ona je ipak samo dete, koje zaslužuje mirno odrastanje i sopstvenu privatnost.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:07

Duško slavi rođendan, a Karleuša otišla iz Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track