DEVEDESETIH ŽARILA I PALILA, A SAD ČISTI BALEGU! Isplivala pevačicina fotografija iz ŠTALE, ovde je pronašla MIR! (FOTO)
Foto: Printscreen

život na selu

DEVEDESETIH ŽARILA I PALILA, A SAD ČISTI BALEGU! Isplivala pevačicina fotografija iz ŠTALE, ovde je pronašla MIR! (FOTO)

Stars -

Zvezda devedesetih Ivana Banfić svoj život započela je na selu daleko od očiju javnosti.

Ona se posvetila životinjama i prirodi, a na Instagramu neretko iznenadi pratioce fotografijama iz svoje svakodnevnice.

Ovog puta, pevačica je sve šokirala kada je objavila fotografiju na kojoj čisti štalu u dubokim gumenim čizmama.

Ivana Banfić
foto: Damir Dervišagić

"Samo prirodno", napisala je u opisu fotografije i oduševila pratioce uz fotografiju na kojoj skuplja balegu i stavlja ga u građevinska kolica.

Ivana poslednjih godina živi u selu Stara Drenčina, kod Siska, gde je sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom konačno našla mir i novi dom.

"Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo", rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije.

"Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva... Sve je to zabavno i novo", rekla je pevačica koja često na Instagramu objavljuje fotografij na kojima se vidi kako obavlja seose radove, a sada je pokazala kako čisti štalu.

Ivana Banfić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:11

Ivana Banfić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track