ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Bambinu roditelji prodali sa 16 godina, Vrana opet prevarila ljude za novac!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Bambinu roditelji prodali sa 16 godina, Vrana opet prevarila ljude za novac!

Stars -

Zdravo, dragi moji, dok traje ovo hladno vreme, verovatno nemate puno obaveza napolju, pa imate vremena natenane da pročitate sve što sam vam za danas pripremila. A bila sam baš vredna proteklih dana.

Dok sam ispijala jutarnju kafu i čitala portale, naletim na neku vest o Bambini, pa se setih jedne jezive priče o njoj, koju mi je ispričao njen prijatelj pre izvesnog vremena. Zna se da ona ima brak iza sebe i da o tome neće da priča, a razlog zašto ne želi da se seća toga je stravičan. Kako mi je rekao taj čovek, Bambinu su roditelji prodali kad je imala nepunih 16 godina porodici koja ju je venčala s njihovim sinom. Tu je živela nekoliko godina, svi redom su je mučili i maltretirali, tukli i još svašta nešto, sve dok ona nije odlučila da pobegne. Godinama nakon bekstva imala je traume i nikad se nije u potpunosti oporavila od toga, pa zato i sada kad joj neko pomene taj period, odmah počne da zamuckuje i da gubi dah.

Vrana je, čujem, opet prevarila neke ljude. Preprodala im je stan, uzela procenat od toga iako je znala da je nekretnina pod sudskim sporom. Sad je oštećeni jure da ih obešteti, ali ona se nikome ne javlja i niko ne zna gde je nestala. Tražili su je i kod roditelja, ali je nema tamo. Ovaj put teško da će se tako lako izvući jer je udarila na opasne likove i sigurno joj neće oprostiti toliki novac. Inače, moja drugarica koja je nekad bila bliska s Vranom kaže da ju je ostavio i onaj stariji biznismen kojeg je vaćarila za pare poslednjih meseci, ali ne znam još zašto je dobila pedalu.

I Čitulja se opet uvalila u neke probleme! Pre neki dan je zvala organe reda, tvrdi da je neko prati mesecima, da je nepoznat čovek uhodi automobilom i da je često parkiran ispred njene zgrade. Iskreno, ne znam šta je tačno u pitanju, ali sumnjam da je ovo naplata starih dugova koje nije ona zaslužila, ali ih je nasledila. I zato verujem da će Čitulja morati da da ono najvrednije što ima u svom posedu da bi se otarasila krimosa koji joj dišu za vrat, a već su joj digli auto skoro. To je bilo samo opomena.

I za kraj, da vam kažem da je Stranac u zategnutim odnosima s ćerkom Bubi jer je ona ludo zaljubljena u muškarca koji je druge nacionalnosti, a ovaj to ne može da podnose. Zato je Bubi često u drugom gradu, gde navodno ima biznis, a zapravo ljubav je razlog njenog boravka van prestonice. Čitamo se i sledeće nedelje.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs / foto: Ilustracija

45:48

PULS BARA 24.01.2022

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track