PRAVIO HAOS U VB! Bio u braku sa VODITELJKOM i voleo ĆERKU Božinovske, radio kao VODIČ, kumovao Luni i Marku, a evo gde je danas!
Foto: Printscreen/Instgram

USPEŠAN oženio se voditeljkom pa razveo

PRAVIO HAOS U VB! Bio u braku sa VODITELJKOM i voleo ĆERKU Božinovske, radio kao VODIČ, kumovao Luni i Marku, a evo gde je danas!

Stars -

Sava Radović bio je učesnik prve sezone prvog rijaliti programa u Srbiji "Velikog brata". Daleke 2007. godine bio je miljenik ženskog dela publike, a u prilog njegovom šarmu ide i to što je uspeo da zavede voditeljku tog formata Irinu Vukotić, sa kojom je ubrzo stupio i u brak i dobio ćerku.

Od Radovićevog učešća u "Velikom bratu" prošlo je čak 15 godina, a iznenađujuće je da se od tada gotovo uopšte nije promenio, pa je atraktivan stas zadržao i danas. Osim po tome što je bio veliki zavodnik, publika rijalitija pamti ga i kao velikog provokatora, ali i luckastog i opuštenog učesnika koji je brzo dobio simpatije svih.

Sava Radović
foto: Printscreen

Inače, pre učešća u domaćem "Velikom bratu", Radović se u istom formatu oprobao i u Nemačkoj, gde je živeo. Tada je rekao da mu mnogo više leži srpski rijaliti, jer mu je temperament ljudi, ponašanje i jezik poznat i da je interesantnije. Tu je uspeo i da se zaljubi i otpočne vezu sa Draganom Vranješ, koja nije dugo opstala.

Dragana Vranješ
foto: Fejsbuk

Radović je javnosti poznat po vezama sa nekoliko žena sa javne scene, ali najupečatljivija i najpropraćenija u javnosti je ljubav sa Irinom, koja je krunisana brakom. Oni su se venčali ubrzo nakon njegovog izlaska, u avgustu 2007. godine, kada su održali intimno venčanje u Nemačkoj. Mnogi su komentarisali da su njih dvoje u to vreme bili najlepši estradni par i predviđali im dug i uspešan brak.

Irina Vukotić
foto: Printscreen/Novo jutro

Ipak, iako su se na početku lepo slagali, posebno u periodu kada su dobili ćerku, par je odlučio da stavi tačku na svoj brak posle dve i po godine zajedničkog života. Irina se iselila iz stana i podnela papire za razvod, a iako jedno drugo ne spominju u javnosti, jednom prilikom su otkrili da ih je razdvojio posao i česta putovanja.

U to vreme Radović se zaposlio kao turistički vodič u jednoj domaćoj turističkoj agenciji, a na putovanje u Španiju poveo je novu devojku Mariju, koju je tada predstavio javnosti.

Jelena Vučković
foto: Dragan Kadić

Očigledno ni ta veza nije potrajala, jer je ubrzo nakon toga uhvaćen sa Jelenom Vučković, ćerkom Goce Božinovske. Iako su delovali kao skladan par, Sava i Jelena su raskinuli posle nekoliko meseci zabavljanja.

Sreću je konačno pronašao pored izabranice Željke, sa kojom je već godinama zajedno i sa kojom je dobio dva sina.

Danas živi na relaciji Nemačka - Beograd, ima uspešan privatni biznis, a iz javnosti se u potpunosti povukao.

Sava Radović
foto: printscreen

Ipak, nedavno smo imali prilike da vidimo kako Savo danas izgleda. Naime, on je i dan-danas ostao u prijateljskim odnosima sa cimerom iz "Velikog brata" Markom Miljkovićem, pa je kumovao na njihovom venčanju prošle godine. Paparaci su tada uslikali Savu, a nije ga bilo teško prepoznati jer je ostao gotovo isti.

Sava Radović
foto: printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

ISTINA O KUPOVINI STANA: Luna i Marko se sele za mesec dana, a evo ko im je KUPIO NEKRETNINU na Bežanijskoj kosi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track