02:03

Lepa ispričala anegdotu i otkrila po čemu je bila poznata

anegdota sa turneje

ŠOKANTNO! Lepa Lukić otkriva po čemu je bila poznata: UVEK SU ZNALI DA SAM JA!

Stars -

Gosti večerašnjeg Kontrashow-a i voditeljke Jelene Nikolić bili su pevačica Lepa Lukić, pevačica Marina Visković i bivši takmičar rijalitija Bar Sofija Una Manić.

Na pitanje voditeljke da li je bilo svađa i zavisti u u njeno vreme, Lepa je istakla da to nije bio slučaj.

- U moje vreme, kada sam bila u zenitu slave, nije bilo zavisti niti svađe. Mi odemo na turneju od tri meseca i niko se ne svađa. Kada se vratimo kući niko se ni sa kim ne druži jer smo bili 3 meseca zajedno - rekla je Lepa Lukić.

kontrashow
foto: Kurir televizija

Pevačica je potom ispričala anegdotu sa turneje i otkrila da su je svi znali po tome što je bila spletkaroš.

- Nije bilo svađe samo šala. Po 400 - 500 kilometara autobusom smo putovali, recimo do Zagreba u autobusu je bilo do 30 pevača. Odemo održimo koncert i iste noći se vraćamo. Smejemo se i pravimo jedno drugom zamke. Era Ovdanić i ja smo tada napravile tu spletku. Vozimo se tako i oni zaspu i zinu, a mi se dogovorimo tako da stavimo flašu vode gde se nalazi garderoba, a šoferu kažemo da naglo skrene. Ono se tako sruči nekom u usta, a mi se previmo ludi. Tada se čulo mora da je Lepa i neko mi je iza leđa ceo galon vode sasuo na glave. Drugačiji je bio vid zabave - dodala je pevačica.

kontrashow
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:57

Ko je Ksenija - zavodnica iz Slovenije, koja je zavrtela rijaliti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja