00:04

DARA BUBAMARA POKAZALA LUKS STAN I DEKOLTE DO PUPKA! Pevačica izgrmela na Instagramu, utegla se, sve PUCA na njoj! (VIDEO)

raskoš

OVO JE LUKS STAN DARE BUBAMARE! KRISTALNI LUSTERI, KRALJEVSKI NAMEŠTAJ: Pevačica nije štedela, detalji oduzimaju dah!

Stars -

Pevačica Dara Bubamara objavila je na svom Instagram profilu video snimak u kojem nema šta nije pokazala.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagarm

Naime, Dara je na snimku otkrila kako se spremila za nastup. Pevačica sva u crnom i dekolteom do pupla raspametila pratioce, a kontrast na snimku pravi njena bela dnevna soba.

Beli zidovi, bela garnitura, fotelje i tepisi odišu luksuzom.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagarm

Inače, ona je odlučila da tamo sebe časti novom garderobom, a pre svega da pazari novogodišnju toaletu koju je našla na internetu za koju je izdvojila čak 5.500 evra, piše Alo.

- Dara je potpuno odlepila za uskom kratkom crnom haljinom sa kristalima dizajnerske modne kuće, koja košta neverovatnih 5.500 evra! Pošto u Parizu postoji butik ove renomirane modne marke, a budući da je svakako planirala da otputuje zbog privatnih obaveza u grad u kojem je nekada živela sa bivšim suprugom i sinom, odlučila je da spoji lepo i korisno - ispričao je izvor blizak novosadskoj pevačici.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:08

DARA ZAPALILA U DUBAI, UŽIVA ZA SVE PARE: Pevačica se pohvalila POGLEDOM od kog staje dah, i raskošnom TRPEZOM u hotelu! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja