SKANDALI, TUČE, INTRIGE, PREVARE: Razvodi naših fudbalera TRESLI su Srbiju, a ovaj je proglašen NAJSKUPLJIM
Foto: Vladimir Šporčić, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Dragan Kadić

lakše im bilo na terenu

SKANDALI, TUČE, INTRIGE, PREVARE: Razvodi naših fudbalera TRESLI su Srbiju, a ovaj je proglašen NAJSKUPLJIM

Stars -

Sportisti su uvek bili poželjni muškarci kod dama, ali njihovi brakovi su uvek u žiži javnosti. Iako je većina naših fudbalera uspela da sačuva brakove, neki su se završavali prevarama, oduzimanjem imovine...

Ovi brakovi su završeni uz skandale o kojima se i danas priča.

Bojana Rajić bila je udata za golmana reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića, s kojim je dobila sina Lava. Iako su mislili da će njihov razvod proći bez skandala, ni kod njih nije bio taj slučaj.

Planirali da se raziđu civilizovano i bez teških reči, ali u tome nisu uspeli. Kako se tada pričalo Vladimiru je trebalo da pripadne stan, a Bojani nedovršena kuća međutim nisu se usaglasili ni oko toga, a ni oko alimentacije za njihovog sina tako da će njihov brak dobiti epilog na sudu.

Njihov razvod pratile su razne priče o svađama, maltretiranjima, prevarama, a Vladimir je njihovog sina čak krstio i bez Bojaninog znanja, sve je danas drugačije.

Bojana je nakon razvoda sreću pronašla sa Branislavom Đurđevićem, s kojim je dobila sina Vukašina, a Vladimir Stojković je sa novom izabranicom Valentinom dobio sina kome su dali ime Vladan.

Bojana Rajić
foto: Damir Dervišagić

Matija Kežman je ostavio svoju prvu suprugu Emiliju, a kako se šuškalo bio u vezi sa devojkom Marijom Perković. Emilija je uz fudbalera bila od početka njegove karijere, kada je tek zaigrao fudbal, pa je iz tog razloga prilikom razvoda tražila pola Kežmanovog bogatstva. Njihov razvod je tada proglašen za najskupljim razvodom na našoj sceni. Naime, njegova supruga Emilija tražila je polovinu njegovog procenjenog bogatstva, a to je čak 6.000.000 evra.

- Matejino bogatstvo procenjeno je na 12 miliona evra, uključujući i nekoliko nekretnina. Sve to je stekao tokom zajedničkog života sa Emilijom, pisalo se tada u medijima.

Mateja Kežman, Emilija Kežman
foto: Aleksandar Jovanović, Nebojša Mandić

Nekadašnji fudbaler Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena, koji imaju troje dece, godinama ne prestaje čak ni posle teškog razvoda. Naime, Jelena je tužila bivšeg muža da ne praća alimentaciju i da sa decom živi na ivici egzistencije. Navodno, Albert je dugovao 36.900 evra koje Albert duguje deci za alimentaciju!

Albert i Jelena su zajedno živeli 15 godina, a ona je navela da zbog batina u trudnoći njihovo dete ima probleme sa vidom. Albert Nađ je demantovao sve tvrdnje svoje bivše supruge.

Albert Nađ, Jelena Nađ, suđenje, Treći osnovni sud, alimentacija
foto: Kurir

kurir.rs

Bonus video:

00:04

JEDNA JE JOVANA! GOLE BUTINE JEREMIĆKE U JUTARNJEM: Voditeljka priznala da se RAZVODI, a sad zamešala kukovima nasred STUDIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track