00:41

Selma Bajrami vadi kombinezon iz zadnjice

blam

SELMA NA NASTUPU VADILA KOSTIM IZ ZADNJICE! Bajramijeva obukla tesnu, SEKSI kombinaciju koja joj je zadala PROBLEME!

Stars -

Selma Bajrami počela je da nastupa u sve tesnijim i kraćim odevnim kombinacijama, a ovoga puta joj se minijaturni kombinezon uvukao u zadnjucu, pa je ona u jednoj ruci držala mikrofon, dok je drugom iz zadnjice vadila delove garderobe.

Selma Bajrami
foto: Dragan Kadić

Pevačica se ovoga puta opredelila za tesni crveni kombinezon. Kožni meterijal presijavao se na Selminom telu. Bajramijeva se trudila da podigne atmosferu do vrhunca, pa je neumorno đuskala sa publikom. Ona je na sebi imala i crne čizme na visoku štiklu, što je njenu kombinaciju činilo dodatno provokativno.

Selma Bajrami
foto: Instagram Printscreen

Selma je nekoliko puta čučnula i pozirala u toj seksi pozi. Kada je u jednom trenutku ustala, ona je na sred bine počela da izvlači ostatke kombinezona iz svoje zadnjice.

Selma Bajrami
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Selma Bajrami nedavno je imala nastup u jednom klubu, a njena odevna kombinacija od te večeri u najmanju ruku je neukusna o čemu je naš list već pisao. Četrdesetjednogodišnja pevačica nabacila je koji kilogram viška što ne bi bilo strašno da nije odlučila se utegne u tesni teksas šorts.

Selma Bajrami
foto: Printskrin Instagram

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:37

Selma Bajrami na nastupu pokazala visak kilograma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track