OVO JE PRAVA ISTINA O LUNINOM I ANABELINOM ODNOSU! Svađale se i urlale jedna na drugu, evo u kakvom su odnosu sad! A GDE ZET?!
Foto: ATA Images, Printscreen/Instagram, Marina Lopičić

zajedno slave anabelin rođendan

OVO JE PRAVA ISTINA O LUNINOM I ANABELINOM ODNOSU! Svađale se i urlale jedna na drugu, evo u kakvom su odnosu sad! A GDE ZET?!

Stars -

Odnos Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas često je privlačio pažnju javnosti. Anabela se retko može videti na Luninim fotografijama, nema je na mnogim porodičnim skupovima, pa javnost još komentariše njihove svađe iz rijalitija,

Anabela je ćerku podržala ćerku kad je bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, međutim pevačica je svoje ogorčenje i razočarenje pokazala u rijalitiju „Zadruga“, gde su se svađale, izgovorile jedna drugoj teške reči.

Kako Anabela i njen zet Marko nisu u dobrim odnosima od samog starta, i Luna se distancirala i majci prestala da se poverava, a to je jednom prilikom ispričala i sama Anabela u jednoj emisiji. Marko je međutim otkio medijima da su se ćerka i majka sastale i razgovarale nakon svega.

Kako su nedavno Miljkovići postali roditelji, te dobili preslatku ćerkicu Miu, a Luna ulogom majke oduševila javnost, bivša zadrugarka je nedavno i mnogima o svom odnosu sa majkom zapušila usta.

Luna Đogani, Anabela Atijas
foto: Printscreen/Instagram

Sada je Đoganijeva podelila na svom Instagramu da zajedno sa mamom proslavlja rođendan.

–Srećan, rođendan majko moja, želim ti zdravlje, sreću i puno ljubavi! Neka ti ova godina bude još lepša od prošle, i ne skidaj osmeh sa lica! Voli te tvoja ćerka - napisala je Đoganijeva. Na snimku su svi iz porodice, samo se ne vidi da je i zet Marko tu. Možda je zet negde iza kamere.

- Uživam sa njom, Mia je stvarno preslatka i raste iz dana u dan. Ne vidim sebe kao njenu dadilju. Moja baka je mene vrlo rado čuvala, tako da sam nasledila tu ljubav i taj gen od nje. Imam model ispred sebe i želim da budem baš takva. Mia ima dadilju, a ja sam baka. Naravno, kad god njima treba, ja ću biti tu da je pričuvam i pazim na nju – rekla je pevačica nedavno za domaće medije.

Luna Đogani, Anabela Atijas
foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja