JEREMIĆKA PROVOCIRA OD RANOG JUTRA: Boginja S*KSIPILA u haljini otvorenih leđa razbudila publiku, a svi se pitaju samo jedno! FOTO
Foto: Instagram

jedna je jovana

JEREMIĆKA PROVOCIRA OD RANOG JUTRA: Boginja S*KSIPILA u haljini otvorenih leđa razbudila publiku, a svi se pitaju samo jedno! FOTO

Stars -

Jovana Jeremić privlači veliku pažnju gledaoca, a pored toga što nema dlake na jeziku, ona važi i za veoma atraktivnu voditeljku.

Naime, Jovana neretko ostavi bez teksta publiku svojim izazovnim kombinacijama u jutarnjem programu. Mnogo puta raspametila je muški deo publike dubokim dekolteom, a sada je rešila da pokaže elegantna leđa.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Voditeljka Jovana Jeremić i ove nedelje se u Jutarnjem programu na pojavila u smeloj kombinaciji, na šta je gledaoce i navikla, a izabrala je elegantnu haljinu, lep nakit, a privukla je pažnju jednim detaljem.

Iako spreda izgleda kao da je haljina sakrila baš sve, čim se okrenula usledilo je iznenađenje, budući da su joj leđa skroz gola.

Jovana je samouvereno prošetala u srebrnim cipelama i haljini koja joj i nije dozvoljavala velike korake, ali je jasno da je uspela da razbudi gledaoce koji su se zapitali ima li uopšte brus ispod haljine.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Jovana je imala poruku i za hejtere i time svima opet dokazala svoju intelektualnu nadmoć i pamet.

- Ne marim za šapat sto me vređa “hrabrih” ratnika sto napadaju sa leđa - piše voditeljka.

Da podsetimo, Jovana Jeremić saopštila je da se razvela od supruga Vojislava Miloševića, ali ne krije da je već sada spremna za novu ljubav, kao i to da bi ponovo uplovila u bračne vode. Takođe, priznaje da ima veliki broj udvarača, a među njima je i jedan moćnik.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Milena Radulović uz pesmu proslavila 27. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track