JOVANA JEREMIĆ NA IVICI SUZA ZBOG SMRTI KSENIJE VUČIĆ: Teško sam prihvatila vest, imala je DUŠU, ovo je nenadoknadiv GUBITAK VIDEO
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

potresno

JOVANA JEREMIĆ NA IVICI SUZA ZBOG SMRTI KSENIJE VUČIĆ: Teško sam prihvatila vest, imala je DUŠU, ovo je nenadoknadiv GUBITAK VIDEO

Stars -

Ksenija Vučić, istaknuta novinarka i prva supruga predsednika Aleksandra Vučića, preminula je iznenada juče u svom stanu u Beogradu.

Ksenija Vučić
foto: Printscreen

Sa njom je u tom momentu bio sin Danilo, sa kojim je živela, a Hitna pomoć sat vremena pokušavala je reanimaciju. Sahrana Ksenije Vučić biće sutra od 13 sati na Novom groblju.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Voditeljka Jovana Jeremić jutros se na ivici suza u svom programu oprostila od Ksenije Vučić. Inače, pre samo nekoliko nedelja Ksenija je gostovala kod Jovane Jeremić koja je izjavila da je jako teško prihvatila vest o smrti drage koleginice.

Nama je svima jako teško i izbegavam da se oglašavam na ovu temu, jer ne volim patetiku. Oni koji su je stvarno voleli i oni s kojima je ona razgovarala, nikada neće tako postupiti na televiziji - rekla je Jovana Jeremić i dodala:

Tuga i suze
Tuga i suzefoto: Printscreen

Jako sam teško privhatila tu vest. Ksenija Vučić je imala dušu! Ja nisam osoba koja voli da pije kafe, posebno sa kolegama, ali Ksenija je bila osoba sa kojom si mogao da popiješ kafu, a da sutra nemaš problem. Zato je ona nenadoknadiv gubitak - govorila je Jovana Jeremić na ivici suza.

Ksenija je bila srpska novinarka i direktorka televizije "Pink 3", i bivša supruga predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića sa kojim je imala dvoje dece, sina Danila i ćerku Milicu. Rođena je 1968. godine u Beogradu. Novinarstvom se bavila dugi niz godina. Pre nego što je počela da uređuje i vodi emisiju „Pravac“ na televiziji "Pink 3", a kasnije "TV Vesti", Ksenija Vučić je radila u časopisu "Srpska reč", na radiju "Fokus" i televiziji „Studio B“.

(Kurir.rs/Pink.rs)

Bonus video:

04:21

KOMEMORACIJA MARINI TUCAKOVIĆ: Futa i Laća NEUTEŠNI, Karleuša ZAPLAKALA zbog reči Ane Bekute (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track