AJFONKA I MAJA U LUDOM PROVODU! Starlete kao bliznakinje, skockale se TOP, a poznati biznismen bacio oko na njih! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PRIVUKLE PAŽNJU

AJFONKA I MAJA U LUDOM PROVODU! Starlete kao bliznakinje, skockale se TOP, a poznati biznismen bacio oko na njih! (FOTO)

Stars -

Bivša zadrugarka Maja Marinković prošle noći izašla je sa starletom i koleginicom Tijanom Maksimović poznatijom kao Tijana Ajfon u noćni život u jednom prestoničkom klubu.

Svi su se okretali za Tijanom i Majom, a izvor za Republiku je otkrio šta su njih dve radile. Naime, Tijana i Maja napravile su opšti haos nakon što su se pojavile u klubu, svi su se okretali za njima, a mnogi muškarci su pokušali da dođu do njih.

Maja Marinković, Tijana Ajfon
foto: Printscreen/Instagram

- Bukvalno dve bombe su došle u klub, svi su se okretali za njima, i devojke, i muškarci, stvarno su izgledale bombastično, kao sestre bliznakinje. Muškarcima nije bilo dobro, jedan lik je imao problem sa devojkom, jer je gledao u njih dve, a ona bila ljubomorna, pa mu napravila scenu i posvađali se. Devojke su se slikale sa njima, a one nisu glumile zvezde, baš su bile ono što se kaže, prizemne, nisu izigravale tu neko ludilo, kako inače biva među njima - govori izvor i nastavlja:

- Koliko sam video, u jednom trenutku je jedan poznati biznismen želeo da dobije njihovu pažnju, pa je sve vreme pokušao nekako da ga njih dve osmisle, naručivao je pesme, nisam siguran, ali mislim da im je slao čak i piće, ali nisu prihvatile. Kada je počela prava žurka, njih dve su tako dobro igrale, da su sve oči bile uprte u njih. One su se snimale za Instagram, a svi su im dobacivali da su bombe, da izgledaju brutalno i da sad ne govorim kakve su bili masniji komentari, ali možete da predpostavite.

Maja Marinković, Tijana Ajfon
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Republika/S. Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja