NADEŽDA BILJIĆ SE TOTALNO PROMENILA: Posle Zadruge prolazila kroz agoniju, dobila bebu pa se VERILA, a sad ima novi IMIDŽ (FOTO)
Foto: Printscreen/Premijera

PRAVA DAMA

NADEŽDA BILJIĆ SE TOTALNO PROMENILA: Posle Zadruge prolazila kroz agoniju, dobila bebu pa se VERILA, a sad ima novi IMIDŽ (FOTO)

Stars -

Nadežda Biljić u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao i "Pinkove zvezde".

Nadežda je tokom rijaliti karijere prolazila kroz zaista paklene situacije, pa čak završavala i na teškim lekovima zbog pshičkog stanja. U rijaliti "Zadruga 4" Biljićeva je ušla kao gost, kako bi se suočila sa partnerom Tomislavom Tomom Panićem, koji ju je tada prevario sa zadrugarkom Paulom Hublin.

Nadežda Biljić
foto: Damir Dervišagić

Međutim, nakon što su izašli iz rijalitija, Toma je doneo važnu odluku u svom životu i zaprosio Nadeždu nasred Valjeva. Ovo su svakako svi očekivali, budući da su Nadežda i Toma dobili sina Longa. Kako je vreme prolazilo situacija između ovog estradnog para postajala je sve bolja i bolja, a sada su isplivale nove fotke pevačice.

Naime, na Instagram profilu Nadežda je pokazala pratiocima koliko se promenila, pustila je kosu, nabacila koji kilogram, a fanovi su oduševljeni njenim novim izgledom.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:00

MIKI SE OŽENIO, A NADEŽDA PUSTILA GLAS! Đuričićeva bivša otpevala romantičnu baladu i dirnula sve u SRCE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track