ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Bela umalo nije prebila Gaviotu, Sektašicu uhvatili s narkoticima

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Bela umalo nije prebila Gaviotu, Sektašicu uhvatili s narkoticima

Stars -

Dragi moji, sigurno ste i vi primetili da je prilično dosadno na estradnoj sceni i da se ništa zanimljivo ne dešava duže vreme. Ne znam zašto je tako, ali pretpostavljam da je pandemija ispraznila džepove muzičarima i da se zato retki među njima usuđuju da snimaju nešto novo. Kad smo već kod toga, setila sam se jedne priče koja datira od pre tri ili četiri godine, a tiče se Gaviote i Bele.

Ispričao mi je jedan poznanik kako se njih dve umalo nisu potukle u studiju kod Gaviotinog ljubavnika i to samo zato što je Bela došla ranije i zauzela parking-mesto. Gaviota, koja inače nije prznica, poludela je jer je u sekundi shvatila da automobil pripada njenoj ljutoj rivalki koja ju je prozivala po medijima, pa je uletela unutra i počela je da urla. Vikala je "znam da si nepismena, ali valjda znaš da pročitaš da piše da je mesto rezervisano! Ajde izlazi da pomeriš kola". Naravno, Bela je odmah planula i unela se u facu Gavioti s namerom da joj očerupa bujnu kosu, ali to je sprečio njen dragi koji je stao između njih. Bela se tada pokupila i otišla odatle, besna što koleginicu nije vratila na fabrička podešavanja.

Isti izvor pričao mi je o Kaluđerkinim počecima i mogu vam reći da sam zapanjena time što sam čula. Daleko od toga da sam ja neka moralna gromada, ali zaista i dalje se iznenadim kad čujem neke šokantne stvari, posebno ako se radi o vremenu za koje mislimo da je bilo nevino i naivno. Ovo se desilo krajem sedamdesetih kad je još bila tinejdžerka, jednom prilikom kad se ekipa pevača vraćala sa turneje autobusom. Kaluđerka je bila na zadnjim sedištima, gde su joj se pridruživali mlađani pevači, ukupno njih trojica, na smenu. Detalje, pretpostavljam, znate. Danas kad sretne te kolege izigrava veličinu i pravi se da se ničega ne seća.

U nekim od narednih kolumni pisaću vam o turističkoj prostituciji na popularnoj destinaciji na istoku, gde sve više ima naših devojaka i momaka, uglavnom TV lica i rijaliti zvezda. Vođa tog lanca je Majmun, zvaćemo ga tako, a svojevremeno je pokazao "zavidnu inteligenciju" u jednom rijaliti formatu. Za kraj da vam kažem da sam čula da je policija pre neki dan upala u dom Sektašice i da su našli neke nedozvoljene supstance, ali u dovoljno maloj količini pa nije zadržana u pritvoru. Sad mi je jasno odakle onakva promena ponašanja kod nje, s obzirom na to da sam čula da koristi narkotike koji ozbiljno narušavaju moždane ćelije. Čitamo se i sledeće nedelje.

Kurir.rs / foto: Ilustracija

Stars Naslovna
foto: Kurir
03:17

PEVAČ KOG SU UBOLI U SRCE U ISPOVESTI ZA KURIR! Preživeo je UŽAS: Sećam se samo doktora kako me seku, gubio sam mnogo krvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track