NAJVEĆA TUGA JE TUGA NJENE MAJKE I PORODICE, BILA JE ČISTA DUŠA: Verica Rakočević slomljena zbog smrti Ksenije Vučić
Foto: Tamara Trajković, Nemanja Nikolić

nova potresna poruka

NAJVEĆA TUGA JE TUGA NJENE MAJKE I PORODICE, BILA JE ČISTA DUŠA: Verica Rakočević slomljena zbog smrti Ksenije Vučić

Stars -

Novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ksenija Vučić preminula je iznenada u 56. godini u svom stanu.

Ona je sahranjena na Novom groblju, a vest o njenoj smrti potresla je čitavu javnost. Porodica, mnoge kolege, prijatelji, među kojima ima su i brojne javne ličnosti oprostile su se od Ksenije, za koju imaju samo reči hvale.

Ksenija Vučić
foto: Instagram Printscreen/AVucic

Modna kreatorka Verica Rakočević takođe je zanemela od bola zbog smrti novinarke. Ona se oprostila od nje na svom Instagramu, a sada je ponovo ostavila komentar u kome je napisala da je Ksenija bila čista duša i predivna majka i ćerka.

"Najveća tuga je tuga njene majke, dece i najbliže porodice, ali iskreni prijatelji mogu urlati od bola i gubitka prijatelja. Ona je bila prijatelj i onima koje voli i slučajnim poznanicima. Čista duša i predivna majka i ćerka".

Verica Rakočević
foto: Printscreen

"Lepa moja, dobra, najposebnija drugarice. Provele smo 25 godina zajedno, sinoć se smejale i radovale budućim danima. Ne verujem, neću da prihvatim i urlam od bola. Rekla si vidimo se u ponedeljak, vesela i nasmejana. Hvala ti za iskreno prijateljstvo, putuj sa anđelima. Ti si bila anđeo koji hoda zemljom. Zbogom moja Ksendžo", poručila je modna kreatorka na dan Ksenijine smrti.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:25

Red ispred kapele na sahrani Ksenije Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track