MIROSLAVU ILIĆU SE LOŠE PIŠE?! Svedok na suđenju za OČINSTVO svedoči u Devinovu i Mirjaninu korist
Foto: Ata images, Ana Paunković

Epilog

MIROSLAVU ILIĆU SE LOŠE PIŠE?! Svedok na suđenju za OČINSTVO svedoči u Devinovu i Mirjaninu korist

Stars -

U Palati pravde nastavljeno je suđenje Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović, koja na sudu pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina.

Miroslav je stigao u pratnji advokata, dok Mirjana Antonović, koja je želela da prisustvuje suđenju, zbog nevremena u Americi nije mogla da stigne u Srbiju.

Jedan od dva svedoka,koji nije poznat javnosti, došao je u Palatu pravde i trenutno daje izjavu u korist Mirjane i Devina protiv Miroslava Ilića, nezvanično saznaje Kurir iz izvora.

1 / 5 Foto: Stefan Stojanović Mondo

Podsetomo, na prošlom zakazanom suđenju pojavila se Mirjana Antonović, kao i Miroslav Ilić, dok su iskaze davali i svedoci Lepa Brena, kao i dugogodišnja prijateljica.

Miroslav Ilić i Mirijana Antonović tada su se suočili u sudu, gde pevačeva bivša ljubavnica želi da dokaže da je Ilić otac njenog sina Devina.

- Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo pre 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmenu ovog zastarelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu decu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvek nije u Srbiji - navela je ranije Mirjana, dok je Ilić je ovom prilikom rekao da je Antonovićeva godinama proganja.

Miroslav Ilić, suđenje, Devin Antonović, Mirjana Antonović
foto: Stefan Stojanović Mondo, Ata images, Shutterstock

kurir.rs

Bonus video:

01:33

KURIR TELEVIZIJA NA LICU MESTA: Miroslav Ilić i bivša ljubavnica Mirjana Antonović u sudu! Evo šta je advokat rekao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track