U NJEGOVOM RESTORANU JE DIVAC TUKAO SAVELJIĆA! Dejan Bodiroga se javio na telefon, ali brzo je prekinuo vezu
Foto: Nemanja Nikolić, Dado Đilas, Beta Branislav Božić

skandal

U NJEGOVOM RESTORANU JE DIVAC TUKAO SAVELJIĆA! Dejan Bodiroga se javio na telefon, ali brzo je prekinuo vezu

Stars -

Prava drama odigrala se pre nekoliko dana kada su se nekadašnji veliki prijatelji Vlade Divac i Niša Saveljić posvađali na krv i nož.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, proslavljeni košarkaš prebio je bivšeg fudbalera krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge.

Očevici navodno tvrde da je Divac išamarao Saveljića, kao i to da su ih razdvajali konobari, a sada se o svemu tome za Informer oglasio i Dejan Bodiroga.

- Hvala Vam mnogo, hvala Vam. Prijatno - bile su reči Dejana Bodiroge.

Vlade Divac, Niša Saveljić
foto: EPA/ETIENNE LAURENT, Damir Dervišagić, Shutterstock

Inače, do okršaja je navodno došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila svom ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi.

Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Prema njihovim rečima, situacija je bila napeta, Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju. Saveljić je pokušao da objasni da nije imao lošu nameru, ali Vlade nije želeo uopšte da ga sluša. Sasuo mu je niz uvreda u lice i izgurao ga iz restorana.

Petra Divac, Vlade Divac, L. Ž., motor, pala, povreda, udes
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:10

DIVAC I RAĐA ZAVRŠILI U SKADARLIJI: Tamburaši im pevali Olivera, Bajagu i Halida na uvce (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track