SAVELJIĆ JE NJOJ SLAO PORUKE Ovo je ćerka Vlada Divca zbog koje je ŠAMARAO Nišu, oglasila se i NJEMU rekla da ga VOLI (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Starsport

izdao prijatelja

SAVELJIĆ JE NJOJ SLAO PORUKE Ovo je ćerka Vlada Divca zbog koje je ŠAMARAO Nišu, oglasila se i NJEMU rekla da ga VOLI (FOTO)

Stars -

Košarkaš Vlade Divac pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijateljka Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Vlade Divac, Niša Saveljić
foto: Dado Đilas, Profimedia

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi. Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Prema njihovim rečima, situacija je bila napeta, Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju.

Petra Divac
foto: Printscreen/Instagram

Saveljić je pokušao da objasni da nije imao lošu nameru, ali Vlade nije želeo uopšte da ga sluša. Sasuo mu je niz uvreda u lice i izgurao ga iz restorana.

U jeku priče o haosu, oglasila se Petra na društvenim mrežama i podelila sliku sa dečkom Mihajlom.

1 / 9 Foto: Instagram

- Volim te! - napisala je ona kratko, dok njih dvoje, inače, često postavljaju zajedničke fotografije na društvene mreže.

Često poziraju zagrljeni, poljubaca ima na pretek, a evidentno je da su zaljubljeni do ušiju jedno u drugo.

Petra Divac
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

02:10

DIVAC I RAĐA ZAVRŠILI U SKADARLIJI: Tamburaši im pevali Olivera, Bajagu i Halida na uvce (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track