ŠOK PAPARACO! Severina uhvaćena u Beogradu, usred mrkle noći stavila NAOČARE, kapuljaču i masku! U NIKAD VIĐENOM IZDANJU (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

snimala spot

ŠOK PAPARACO! Severina uhvaćena u Beogradu, usred mrkle noći stavila NAOČARE, kapuljaču i masku! U NIKAD VIĐENOM IZDANJU (VIDEO)

Stars -

Severina Kojić, jedna od najpopularnijih pevačica u regiji, snimala je spot u Beogradu i to u Beton hali, a paparaci su je uhvatili dok je usred noći izlazila iz Hale, sva maskirana kako je niko ne bi prepoznao.

Severina Vučković
foto: Damir Dervišagić

Severinu smo uslikali u ležernoj odevnoj kombinaciji jakne i majice s kapuljačom koju je navukla preko glave, a lice je sakrila iza zaštitne maske i sunčanih naočala.

Nakon višečasovnog snimanja, umor krije ispod maske i naočara.

1 / 13 Foto: Damir Dervišagić

Dok ona radi punom parom u njegovom rodnom Beogradu, njen bivši suprug Igor Kojić se odmara u Americi.

Objavio je fotografiju iz sunčanog Malibua gde se druži sa sestrom Natašom koja živi u Los Andželesu. Nataša se bavi pevanjem, glumom i komponovanjem filmske muzike i jako je bliska s bratom.

Igor Kojić
foto: Printscreen

Naime, baš kao i njihovi roditelji Dragan i Olja Kojić, Nataša je prestala pratiti Severinu na Instagramu. Javnost je to brzo primijetila jer je Severina ranije bila u dobrim odnosima sa šogoricom i objavljivale su zajedničke fotografije.

00:17

Severina u Beton hali snimala spot

kurir.rs

Bonus video:

02:56

SEVERINA BACALA CRNU MAGIJU MILANU? Novinarka otkrila nove šok detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track