SAD TEK VIDIM KOLIKO SAM DOBRA RIBA! Kija ostala bez teksta kad su joj pokazali NJENE SEKSIPILNE SLIKE (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

šokirana

SAD TEK VIDIM KOLIKO SAM DOBRA RIBA! Kija ostala bez teksta kad su joj pokazali NJENE SEKSIPILNE SLIKE (VIDEO)

Stars -

Pevačica Kija Kockar bila je gost Jutarnjeg programa na Kurir televiziji gde je se oglasila po pitanju njene objave da je zaljubljena.

Pevačica je naglasila da obožava veš crne boje i da nije neki ljubitelj bele boje.

- Crni veš mi je omiljeni. Imam ga i previše pa nekad pomisle da nosim jedno te isto. Imam samo jedan beli veš i on je iz spota sa Đanije. Sve ostalo je u nekim bojama, ali većina je crno - rekla je pevačica za Jutarnji program na Kurir televiziji.

Kristina Kija Kockar
foto: Kurir televizija

Pevačica je navela da će propustiti ove godine dan zaljubljenih i da je trenutno sama.

- Jesam, ali ove godine ću slaviti Svetog Trifuna. Pomeriću dan zaljubljenih. Šalu na stranu, zaista sam sama i nemam nikog - rekla je pevačica.

Kristina Kija Kockar
foto: Kurir Televizija

Kada joj je pušten prilog o Kiji Kockar u pozadini su se nalazele njene najseksipilnije slike, na koje je i ona ostala bez teksta.

- Sad nešto sebe gledam i ne znam što sam sama. Ja sam zaista lepo građena, niska sam, ali me ima svuda gde treba. Sad tek vidim koliko sam dobra riba - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:40

Čestitke poznatih za 2022: Dara Bubamara, Ivana Models, Zorja, Kija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja