PETRA ČAK I GENETSKI POVEZANA S NAMA! Snežana Divac obožava svoju ćerku, evo šta se DESILO kad su je uneli u svoj DOM
Foto: Pritnscreen/Instagram

ona joj pokazala ljubav

PETRA ČAK I GENETSKI POVEZANA S NAMA! Snežana Divac obožava svoju ćerku, evo šta se DESILO kad su je uneli u svoj DOM

Stars -

Petra Divac (24), koja se našla u jeku skandala zbog oca Vlade Divca i tatinog dobrog prijatelja Niše Saveljića (52), koji joj je slao poruke i muvao je, predlagao da se vide, usvojena je ćerka košarkaša i Suzane Divac.

Vlade Divac, Niša Saveljić, Tuča
foto: Ana Paunković, Dado Đilas

Košarkaš Vlade Divac, naime, pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijateljka Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge.

Divčeva supruga i Divac, sem Petre, imaju još dva sina koji su se od prvog dana prema njoj ponašali kao da im je rođena. Snežana jednom prilikom ispričala da je Luka i Matija vole neizmerno a da su čak nekako i genetski povezani.

Petra Divac
foto: Pritnscreen/Instagram

- Štaviše, interesantno, u Americi smo putem pljuvačke radili test na genetiku i ispostavilo se da je Petra čak i genetski povezana s nama. Vidite, ništa nije slučajno, iako je to najmanje važno u odnosu na ljubav. Mogu da razumem da mnogim ljudima to nije jasno, ali uvek kažem, zamislite da vam je dete zamenjeno u porodilištu, nikada ga ne biste dali. Jer, ljubav je mnogo jača od krvne veze - navela je ona.

Petra Divac
foto: Pritnscreen/Instagram

Snežana, koja se povremeno oglašava na društvenim mrežama, jedom prilikom ganula mnoge na Tviteru kada je spomenula usvojenu ćerku i ljubav koju oseća prema njoj. Tom prilikom, naime, istakla je kako je Petra promenila njihove živote, te da ne bi znala koliko zaista može da voli i šta je ljubav da nju nije usvojila.

– Mislim da je mnogo manja trauma za napuštenu decu kada su u hraniteljskim porodicama nego u domu. Ali sve bih ispočetka, jer ne bih znala koliko mogu da volim i šta je zapravo ljubav da nisam usvojila moju Petru – napisala je Snežana Divac na Tviteru.

kurir.rs

Bonus video:

02:10

DIVAC I RAĐA ZAVRŠILI U SKADARLIJI: Tamburaši im pevali Olivera, Bajagu i Halida na uvce (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja