PETRA OCU NIJE HTELA DA ĆUTI DA JE NIŠA SAVELJIĆ MUVA Koliko Vlade Divac voli ćerku otkrivaju PROLIVENE SUZE kad se zahvalio NJEMU
Foto: Dado Đilas, Printscreen/Instagram

ne da na nju

PETRA OCU NIJE HTELA DA ĆUTI DA JE NIŠA SAVELJIĆ MUVA Koliko Vlade Divac voli ćerku otkrivaju PROLIVENE SUZE kad se zahvalio NJEMU

Stars -

Košarkaš Vlade Divac pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Vlade i Snežana Divac Petru su usvojili kada je imala samo šest mesecu i od trenutka kada je ušla u njihov život postala je centar njihovog sveta. Košarkaševa supruga je jednom prilikom otvoreno priznala da nikada ne bi Ne bih znala koliko može da volim i šta je zapravo ljubav da je nisu usvojili. Koliko je Petra važna u njihovim životima, pogotovo Divčevom, koji si je na potresnom govoru na komemoraciji Milutinu Mrkonjiću rekao da mu je upravo Mrkonjić pomogao da usvoji ćerku Petru.

Milutin Mrkonjić
foto: Damir Dervišagić

"Poštovana porodico, prijatelji našeg Mrke. Mrka je bio lojalan i kada je bio na vrhu i na dnu. Ono što je sigurno neizbežno, jeste da ćemo umreti, a kako smo živeli i koliko smo ljudi dotakli je jedina vrednost ovog života. Pomagao je mnogima. Mrka je imao vrednosti koje prelaze sve granice, koje nam često pomute um. Pomogao je mojoj porodici, zahvaljujući njemu smo usvojili ćerku. Nikada mu to porodica i ja nećemo zaboraviti. Zahvalnost će imati u našim srcima, dok god postojimo ja i moja pokoljenja. Hvala ti prijatelju na svemu", rekao je kroz suze proslavljeni as.

Petra Divac, Vlade Divac, L. Ž., motor, pala, povreda, udes
foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, Niša Saveljić oglasio se za Kurir i otkrio detalje svog odnosa sa Divcem. Do okršaja je navodno došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila svom ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi.

Vlade Divac, Niša Saveljić
foto: Dado Đilas, Profimedia

Saveljić tvrdi da su poruke koje je slao ćerki košarkaša pogrešno protumačene, i ističe da mu je Divac pomogao u životu.

- Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovek. Žao mi je ako je moja namera pogrešno shvaćena - kaže nekadašnji fudbaler i nastavlja:

- U životu nisam imao nijednu mrlju. Mene niko nije maltretirao. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, nema potrebe nikome da se pravdam, ali mi je žao ako je neko pogrešno shvatio. Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte - kaže Saveljić.

Vlade Divac, Petra Divac, Niša Saveljić
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOSOVO: Jelena Đoković i Vlade Divac zapevali zajedno (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track