DENIZ DEJM DROGIRANA I PIJANA PRETUKLA DEČKA U KLUBU?! Isplivala mračna prošlost slovenačke starlete, ovo je pokušala da SAKRIJE!
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO

DENIZ DEJM DROGIRANA I PIJANA PRETUKLA DEČKA U KLUBU?! Isplivala mračna prošlost slovenačke starlete, ovo je pokušala da SAKRIJE!

Rijaliti -

Deniz Dejm svojim ponašanjem privukla je veliku pažnju javnosti, a sada su isplivale neke tajne koje je slovenačka starleta htela da zadrži za sebe.

Bivši zadrugar Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker održao je "lajv" na svom Instagram nalogu, a u sve se umešala jedna slovenačka tiktokerka koja je iznela skandalozne tvrdnje na račun Deniz.

Deniz Dejm
foto: Printscreen/Zadruga

- U lajvu kod mene, jedna popularna slovenačka tiktokerka je iznela katastrofalne stvari o Deniz Dejm. Naime, rekla mi je da je u jednom klubu u Ljubljani pretukla jednog dečka od 20 godina jer je bila pijana i nadrogirana. Veoma čudno zvuči Deniz prebila nekoga, ali kako mi je ona objasnila taj dečko je sićušne građe dok je ona i veća, a i jača - započinje Neca za "Republika.rs" i dodaje:

- Ostavila mu je modrice po licu jer ga je pod dejstvom kokaina i alkohola izudarala i to baš onako krvnički - priča Lazić.

Deniz Dejm
foto: Printscreen

Ova slovenačka tiktokerka je takođe iznela i informaciju da je Deniz pod dejstvom opijata i narkotika ukrala nagradu četrnaestogodišnjem dečaku:

- Održao se događaj na kome su dolazili najbolji tiktokeri, Jutjuberi, ljudi koji snimaju za platformu za odrasle (u tom slučaju samo ona) i gejmeri. Jedan dečak (14) je dobio nagradu za najveću poznatu ličnost Slovenije. Dečak je izašao na binu preuzeo nagradu i počeo da se zahvaljuje roditeljima, prijateljima, fanovima, gde je Deniz opet pod dejstvom narkotika odreagovala burno. Popela se na binu otela nagradu dečaku, polomila je i vikala kako je ona zaslužila nagradu - završava Neca.

Neca Lazić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track