DIVČEVE KOMŠIJE UŽASNUTE KROZ ŠTA JE PROŠLA NJEGOVA ĆERKA: Saveljić (51) muvao Petru (24), a može otac da joj bude! SRAMOTA
Foto: Zorana Jevtić, Kurir

ogorčeni

DIVČEVE KOMŠIJE UŽASNUTE KROZ ŠTA JE PROŠLA NJEGOVA ĆERKA: Saveljić (51) muvao Petru (24), a može otac da joj bude! SRAMOTA

Stars -

Naša ekipa posetila je juče zgradu u centru Beograda u kojoj se nalazi stan porodice Divac i gde provode najviše vremena kada su u Srbiji. Popričali smo s njihovim komšijama, koje su šokirane skandaloznim ponašanjem Niše Saveljića, dok za porodicu Divac imaju samo reči hvale.

Vlade Divac, Petra Divac
foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić, Dado Đilas

- Sneža i Vlade su divni ljudi i komšije. Za svaku pohvalu. Ponašaju se kao sasvim normalni i kulturni ljudi. Takva su im i deca. Mi u zgradi smo šokirani ovim što smo pročitali da se dogodilo. Ako je istina da je taj Saveljić tako nešto uradio i pisao Petri, onda je on... Kako ga nije sramota? - rekla nam je komšinica.

Vlade Divac, Snežana Divac
foto: Kurir

I komšija iz iste zgrade nije štedeo reči hvale za porodicu Divac.

- Bili su oko Nove godine tu, tu su je i proslavili. Sada su u Americi, koliko znam. Vlade je tako normalan čovek, kada je tu, svaki dan ga možete videti kako sedi s prijateljima ovde u kafiću ili kako jede tu kuvanu hranu za poneti. Njega i ženu češće viđamo nego decu. Pročitao sam ovo za Petru i svi smo u šoku, ona je tako fino i kulturno dete - istakao je komšija.

Vlade Divac
foto: Ana Paunković

I treći komšija se u potpunosti složio sa komentarom svog suseda.

- Šta da kažen na sve to? Dno. Saveljić može po godinama otac da joj bude! Sramota! - zaključio je on.

Vlade Divac, Petra Divac, Niša Saveljić
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

02:16

VLADE DIVAC SA SUPRUGOM ANOM U CRNOJ GORI: Prikupljaju novac za Narodnu kuhinju u Baru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track