NE DOZVOLJAVAM SEBI DA SE ISTROŠIM PRE VREMENA: Borisavljevićeva otkrila kako izdržava sa 2 POSLA i decom! Stalno ima grižu savest
Foto: Printscreen/Magazin In

OTVORENO

NE DOZVOLJAVAM SEBI DA SE ISTROŠIM PRE VREMENA: Borisavljevićeva otkrila kako izdržava sa 2 POSLA i decom! Stalno ima grižu savest

Stars -

Pevačica Mia Borisavljević nedavno je na svet donela svoju drugu naslednicu, a neverovatnom brzinom uspela je da vrati svoj devojački izgled i zgodnu figuru.

Ovom prilikom priznala je da joj nije lako izaći na kraj sa 2 mala detata i dva posla, ali je našla savršeno rešenje:

Mia Borisavljević
foto: Pritnscreen

"Zanima me kad je žena prestala da voli sebe? U biti svakog čoveka je da voli sebe, a te oscilacije se dešavaju kad dođu deca. Ja sam idealan primer jer mi jedna devojčica ima 7 meseci, a druga nema ni 4 godine... Imam dva posla i onda je stalno ta griža savesti kad sam na poslu što nisam na drugom poslu, kad sam na drugom, što nisam sa decom, kad sam sa decom nešto je propalo...", pričala je Mia u emisiji "Magazin IN", pa dodala:

"Moram da shvatim da ne mogu da se kloniram, ne mogu biti na 4 mesta u isto vreme, ali na tim mestima kad ja nisam tu mora biti neko ko u potpunosti može mene da zameni. Mama ili bebisiterka kad su deca u pitanju, ili radnice kad je fitnes u pitanju, menadžer za pevanje. Prosto mora da postoji približna idealna zamena za vas, ne dozvoljavam sebi da se istrošim pre vremena."

Mia Borisavljević
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track