KOLIKO TREBA DA TI PLATIM? Spasojević ispričao kako je pevao na svadbi Šaulićeve ćerke OVAJ HIT ŠABAN JE NAPISAO ZA KURŠUMLIČANINA
Foto: Kurir Televizija, Dragana Udovičić

SCeniranje

KOLIKO TREBA DA TI PLATIM? Spasojević ispričao kako je pevao na svadbi Šaulićeve ćerke OVAJ HIT ŠABAN JE NAPISAO ZA KURŠUMLIČANINA

Stars -

Pravo iznenađenje usledilo je i za gošću Vanje Camović pevačicu Ildu Šaulić u emisji Sceniranje nastalo je kada je pušten prilog na kome je govorio čuveni Rade Vučkovič iz Kuršumlije. On je u prilogu u okviru emisije Sceniranje govorio o svom kumu i prijatelju Šabanu Šauliću.

Rade Vučković
foto: Kurir televizija

Međurim, u prilogu se našao i jedan mnogo nepoznatiji čovek srpskoj javnosti, ali i te kako poznat celom topličkom kraju, a posebno Kuršumliji - Goran Spasojević.

Spasojević je u prilogu govorio o Šabanu Šauliću, a spomenuo je jedan podatak, te toliko poznat srpskoj javnosti - da mu je devedesetih napisao pesmu.

Rade Vučković
foto: Kurir televizija

Šaban Šaulić je devedesetih godina napisao pesmu "Pokloniću tebi ruke obadve", odnosno "Pokloniću zorana", kako se pesma zove na omotu koji je na svoj drugi album uvrstio tada perspektivni pevač Goran Spasojević.

- Uvek je bio miran čovek, i za stolom u kafani i gde god da je bio. Pevao san na svadbi njegove ćerke Sanele. Kaže on meni koliko košta. Baš sam se zbunuo. Rekao sam mu "Šabane, koliko ja tebi treba da platim, da bih pevao - rekao je Goran Spasojević.

Šaban Šaulić, Goran Spasojević
foto: Printscreen/Youtube

"Pokloniću noćima, duše svoje sreću, pokloniću zorama sve sanjane sne...Pokloniću tebi, ruke obadve...Date zorom miluju, da ti nemir odnosu, da ti suze izbripe, da ti sreću donesu -glase reči pesme koju peva Goran Spasojević, a napisao ju je Šaban Šaulić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37

PRETUŽNO! ČUJU SE SAMO SUZE U STUDIJU: Šabanov prijatelj OPISAO POTRESNE momente nakon tragedije! Svi zanemeli (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja