04:09

Kristijan Golubović priznao da ga je bivša supruga tukla: Žao mi je što nemam normalan odnos sa ćerkom!

EMOTIVNA ISPOVEST

ŽENA ME JE TUKLA PRED DETETOM! Kristijan Golubović šokirao priznanjem: Moju ćerku uče da joj je otac najgori! NISAM TO URADIO!

Stars -

Kristijan Golubović u centru je pažnje proteklih dana zbog toga što je njegova partnerka Kristina izgubila bebu, a potom je zbog komplikacija operisana. Kako se ona sada oseća, da li će nastaviti da pokušavaju da dobiju dete, u kakvom je odnosu sa bivšom ženom i od čega sada živi, pričao je iskreno pred kamerama Kurir TV.

Kristijan Golubović
foto: Kurir Televizija

- Kristina je operisan. od tri sata je bila na operacionom stolu. Zaista su se potrudili da srede problem. Ona je sada u fazi oporavka. Ako sve bude kako treba, a mislim da će biti, mi bismo već sledećeg meseca nastavili sa planom i prioritetom. A to je da imamo bebu - rekao je Kristijan Golubović za Kurir televiziju.

Golubović želi da sa trečim detetom nadomesti sve ono što je sa dvoje dece propustio.

Kristijan Golubović
foto: Kurir Televizija

- Bio sam na godišnjem odmoru u paradajz banji iliti zatvoru. Ne služi mi na čast. Deca su bila bez jednog roditelja - rekao je iskreno Kristijan.

Inače, Kristijan sa sinom ima odličan odnos. Ali, mu je žao što nije bio sa ćerkom za njen rođendan. Takođe, on je rekao i da mu je žao što zbog bivše supruge Ivane ne može da ima dobar normalan odnos sa ćerkom.

1 / 10 Foto: Kurir Televizija

Kristijan se požalio na bivšu suprugu, koju je javno prevario u Zadruzi. Kako kaže, tukla ga je pred detetom, a on joj nije uzvratio. Dodaje i da žali što sa ćerkom nema normalan odnos.

- Da mi određuje institucija ili žena koja me je lažno optužila za nasilje, kada, gde i koliko ću da se viđam sa svojom ćerkom, onda mi ne treba ta uloga "bad daddy-ja", kome oni na kašiku daju da viđa svoje dete i dete koji oni uče da joj je otac loš. Ja nikad pred detetom nisam opsovao. A znamo šta je ona radila, tukla me je prem mojom ćerkom, a ja nisam nikad uzvratio. Uzela mi je sve pare. Dao sam joj pare na čuvanje, a ostali deo je skroz iscedila sa računa - rekao je Kristijan Golubović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:27

Kristini su se izvrnula creva, uhvatila je gangrena: Kristijan mislio da će mu devojka UMRETI NAKON POBAČAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track