Najnovije vesti

IMAM TRAUMU ZA CEO ŽIVOT! Ćerka Vlada Divca oglasila se nakon SKANDALA sa Nišom Savljević, otkrila PRAVU ISTINU
Foto: Dado Đilas, Printscreen/Instagram

SAOPŠTENJE

IMAM TRAUMU ZA CEO ŽIVOT! Ćerka Vlada Divca oglasila se nakon SKANDALA sa Nišom Savljević, otkrila PRAVU ISTINU

Stars
22:42h

Petra Divac, usvojena ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca našla se u centru skandala, kada joj je fudbaler Niša Saveljić (51) slao poruke i udvarao joj se, o čemu je Kurir prvi pisao.

Petra Divac prvi put posle skandala oglasila se za Kurir i otkrila kroz šta je prolazila u periodu kada joj je Savaljić slao poruke, koje je pokazala i roditeljima.

"Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja", navela je Petra.

Niša Saveljić, Petra Divac
foto: Dado Đilas, Instagram

"Iako ja nisam odgovarala na njegove poruke, on je nastavio da piše. Toliko je bilo sve traumatično i mučno, da sam pomoć zatražila kod psihologa koja me je posavetovala da sačuvam sve poruke jer sigurno mu ovo nije prvi put, i u slučajuu da nekome budu zatrebale kao dokaz na sudu. U ovakvim situacijama većina žena od šoka počinje da se oseća krivim, da razmišljaju i da se ispituju da nisu svojim stavom izazvale takvu reakciju. On je za mene bio autoritet i ja sam njega gledala sa poštovanjem i poverenjem, a on je to zloupotrebio. Posle nekoliko seansi sam dobila hrabrost da mogu da kažem svojim roditeljima jer negovorajući njima sam htela i na neki način i njih da zaštitim. Moja zadnja poruka njemu je bila", izjavila je ona i dodala:

Petra Divac
foto: Privatna Arhiva

"Posle toga me je zvao i slao govorne poruke u kojima je pokušavo da mi objasni da nisam razumela i insistirao da mu odgovorim na pozive, gde je takođe govorio da će sam sebe da kazni za to što je uradio. Ja mu nisam odgovorala. Onda je počeo da zove moju majku i da sličnim sadržajem ubeđuje i nju da nisam dobro razumela. Kad je ovo izašlo u javnost, moja porodica i ja smo dobili poruke od više devojaka i žena koje su doživele slično iskustvo kao i ja sa njegove strane. Meni je žao zbog njegove dece, jer sve najlepše imam da kažem o njima. Njegov sin mi je poslao poruku i izvinuo i ogradio od ponašanja svog oca u ime sebe, svoje sestre, i njihove majke. Svesna sam da ovo nikada ne bi doslo u javnost da nisam ćerka svog oca. Ali iako mi ne prija sto je izašlo u javnosti, jer mi vraća traume, želim onda da iskoristim da budem glas za sve druge devojke... Da koliko god je neprijatno one nisu krive, i da obavezno kažu svojim roditeljima i da potraže adekvatnu pomoć. Iako nažalost veći deo društva idalje ne vidi koje posledice ovo izazivana na žene. Kada sam ga letos srela, u Porto Montenegru gde je sedeo i smejao se. Iako sam bila sa svojim dečkom osetila sam strah, i veliku neprijatnost. Iako znam da bi moj dečko bio tu da me zaštiti, želela sam da se vratim kući. Pomislila sam kako nije fer da on nema nikakvu posledicu za svoje ponašanje, a da je meni ostala trauma za ceo život. Na temu ovoga ovo je moja zadnja izjava i sa ovim želim da sve ovo da ostavim iza sebe", zaključila je ona.

Vlade Divac, Petra Divac
foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić, Dado Đilas

Njen otac Vlade zbog nje pretukao bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijateljka Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge.

Podsetimo, do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje. Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu.

Vlade Divac, Petra Divac, Niša Saveljić
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs

Bonus video:

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!
04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track