VAŽNO MI JE DA SVE DEVOJKE BALAVE NA NJEGA! Anastasija posle 5 godina ponovo SLOBODNA, a evo kakvog muškarca traži
Foto: Sonja Spasić

STAVILA TAČKU NA ODNOS SA KULJIĆEM!

VAŽNO MI JE DA SVE DEVOJKE BALAVE NA NJEGA! Anastasija posle 5 godina ponovo SLOBODNA, a evo kakvog muškarca traži

Stars -

Anastasija Ražnatović raskinula je petogodišnju vezu sa biznismenom Đorđem Kuljićem, dok je za vreme njihove romanse otvoreno pričala o detaljima veze, kao i o stvarima koje uvek traži u partnerima.

Anastasija je jednom prilikom otkrila šta joj je bitno kod muškaraca.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

- Meni je važno da je duhovit, da ima harizmu, da sve devojke bale na njega. Da je brutalan frajer. Nije sve u fizičkom izgledu, ali je to prva stvar koja privuče. Kasnije ćete videti da li ste kompatibilni - rekla je ona u emisiji "Magazin In" pre tri godine.

- Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba. Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli - stoji između ostalog u saopštenju njene PR službe.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Anastasija i Đorđe otpočeli su ljubavnu vezu kada je Anastasija imala vega 18 godina:

- Zapravo, imala sam 18. Mogu vam reći da je vreme proletelo... Mislim da se osoba u suštini ne menja i da onaj ko je uz vas ne treba ni da pokušava da vas menja. Naravno, normalno je da se čovek, sam po sebi, promeni za četiri godine. Takođe, verujem da je veza s njim tome dosta doprinela, ali ne u smislu "menjanja moje suštine", već sazrevanja. Đorđe je, ipak, stariji, iskusniji, a ja sam, htela ili ne, u hodu pored njega mnogo naučila i u neku ruku sazrela. Ne postoji ništa lepše nego kada u jednom trenutku shvatite da uz nekoga rastete, da vas konstantno motiviše da budete najbolja verzija sebe, da istovremeno budete svoji i prihvaćeni -- rekla je Anastasija tokom ljubavi sa Đorđem.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:58

Anastasija Ražnatović pravi pitu s mesom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track