OTKRIVENO KOLIKI HONORAR ĆE ANASTASIJA UZETI ZA PRVI NASTUP! Ražnatovićka posle raskida ide u Pariz, a od cifre će vam se zavrteti
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

au!

OTKRIVENO KOLIKI HONORAR ĆE ANASTASIJA UZETI ZA PRVI NASTUP! Ražnatovićka posle raskida ide u Pariz, a od cifre će vam se zavrteti

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović od malena voli muziku, a pre nekoliko godina počela je profesionalno da se bavi pevanjem.

Ipak, dugo joj je trebalo da počne sa nastupima, ali je sada rešila da zapeva i pred publikom.

Ona je ranije izjavila da sa nastupima neće krenuti dok ne bude imala dovoljno svojih pesama da peva na bini, a sada je očigledno pravi trenutak za to. Kako se navodi, Anastasija će 12. marta nastupiti u Parizu, a kako mediji navode, honorar koji će mlada pevačica poneti iz ove noći je čak 15.000 evra.

Anastasija Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Za ovaj nastup dugo je pregovarala sa organizatorima. Poput svetskih zvezda, Anastasiji će biti ispunjene brojne pogodnosti, pa će tako imati privatnog vozača na raspolaganju, luksuzan hotel i sve sitnice koje poželi.

Izvor blizak Anastasiji otkrio je i da je vrlo uzbuđena i da ima tremu kako će sve proći, da joj se ne desi neki peh. Dosta je razgovarala sa majkom koja je iskusna i koja joj je dala puno saveta i podrške.

Podsetimo, Anastasija će na prvi nastup ići kao slobodna devojka jer je njena PR služba izdala saopštenje da je ljubav sa Đorđem Kuljićem prekinula posle pet godina veze.

Anastasija Ražnatović
foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B/Telegraf

Bonus video:

00:06

Ražnatovićka okrenula novi list: Anastasija se posle raskida vratila kod Cece, pa se posvetila ovome!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track