KO JE BIVŠA SAVELJIĆEVA ŽENA? Dijana sigurna da je Niša seksualno uznemiravao Divčevu ćerku, a evo gde ona živi i šta radi
Foto: Instagram, Dado Đilas, Beta/Branislav Božić

otvoreno na strani petre divac

KO JE BIVŠA SAVELJIĆEVA ŽENA? Dijana sigurna da je Niša seksualno uznemiravao Divčevu ćerku, a evo gde ona živi i šta radi

Stars -

Petra Divac, ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, u ispovesti za Kurir potvrdila je da joj se fudbaler Niša Saveljić nepristojno nabacivao putem poruka, istakavši da će zbog toga imati traume za ceo život, a potom se ovim povodom oglasila i njegova bivša supruga Dijana Saveljić.

Petra Divac
foto: Instagram

- Grozno se osećam, pre svega zbog dece, jer ne želim da iko upire prstom u njih. Nikolas se i dalje čuje sa Petrom, dobri su drugari. Pozvao ju je i izvinio joj se u moje, svoje i sestrino ime. Ogradio se od svega što je njegov otac uradio. Deca ne mogu da budu odgovorna za postupke roditelja - zaključila je Dijana za "Informer".

- Verujem da je moj bivši muž Niša seksualno uznemiravao Petru, ćerku Vlada Divca. Nišu su pare i slava izopačili. Gde ima dima, ima i vatre! Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina! Ljudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih! To se desilo i Niši. Nije bio takav kad sam ga upoznala. Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece.

Dijana Dika Saveljić, sa kojom je Niša dobio sina Nikolasa i ćerku Silvanu, razveli su se, ali su sve do sad ostali u odličnim odnosima i svojim naslednicima su najveća podrška.

Dijana Dika Saveljić rođena je 15. januara 1971. godine u Beranama, živi i radi u Kotoru. Bavi se izradom unikatnog i ručno rađenog nakita od staklenih perli, poludragog kamena, cirkona, kože i drugih materijala. Za izradu ogrlice u proseku joj je potrebno 50 sati suptilnog rada, a za izradu ukrasne torbe najmanje nekoliko meseci. Nakit ove autorke predstavljen je na sedam humanitarnih revija, a izložba u Galeriji solidarnosti je njena treća samostalna izložba.

Od 2010. godine u Kotoru je imala dve samostalne izložbe nakita: „Aspida“ i „Đirotondo“.

Bonus video:

07:09

Anastasija Buđić nakon razvoda izgleda nikad bolje: Spremna da ponovo uplovi u brak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track