GOCA BOŽINOVSKA SE UPLAŠILA ZA BOGDANA RODIĆA! Pevačica priznala zbog čega ne može da ga OBIĐE, čula se i sa PRIJOM Danijelom!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

oglasila se

GOCA BOŽINOVSKA SE UPLAŠILA ZA BOGDANA RODIĆA! Pevačica priznala zbog čega ne može da ga OBIĐE, čula se i sa PRIJOM Danijelom!

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da je otac Bogdane Ražnatović Bogdan Rodić u bolnici.

Tim povodom oglasila se i Goca Božinovska, koja je za Kurir istakla da se uplašila zaprijatelja.

"Jako sam se uplašila za mog prijatelja. Nije nam bilo svejedno, ali hvala Bogu nije životno ugrožen. Sad je još u bolnici, doktori kažu da je sve u redu. Čula sam se sa prijom. Zbog korene ne mogu da ga obiđem u bolnici, ali čim izađe idem kod svojih prijatelja", rekla je Goca.

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Magazin In

Podsetimo, iako su prve informacije bile da je otac Veljkove supruge Bogdane Ražnatović u teškom stanju, ispostavilo se da je u pitanju lakša nezgoda, ali da je radi detaljnih analiza zadržan u bolnici. Porodica je u prvom trenutku bila u strahu, ali im je bilo lakše kada su im lekari rekli da nema razloga za brigu i da nema potrebe da Bogdana operišu.

- Verujte da nema razloga za brigu. Nezgoda se dogodila prošlog utorka. Od tada je Bogdan u bolnici. Sve se desilo brzo - kaže za Kurir blizak prijatelj porodice Rodić i nastavlja:

- Bogdan je s radnikom išao da upregne dva konja. U jednom trenutku Rodić je zaposlenom dao da pridrži kanap kako bi namestio samar, ali se životinja uznemirila i otrgla od radnika. On se uplašio i pustio konopac, nakon čega su zaprežna kola krenula i oborila Bogdana - priča naš sagovornik.

Bogdan Rodić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Sestre Rodić objavile video: Mali Željko i Zoran Šijan zajedno u Titelu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track