ŽAO MI JE ZBOG SVEGA! Oglasila se Vesna Zmijanac nakon što su je NAPALI na mrežama zbog koncerta, ovako se PRAVDALA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

iskreno

ŽAO MI JE ZBOG SVEGA! Oglasila se Vesna Zmijanac nakon što su je NAPALI na mrežama zbog koncerta, ovako se PRAVDALA (FOTO)

Stars -

Vesna Zmijanac održala je koncert u Beogradu, a njeni fanovi su se razbesneli jer su kupili karte, a nisu bili obavešteni kada će biti novi koncert.

Tim povodom oglasila se i Vesna Zmijanac na svom Instagram profilu i objasnila šta se dogodilo:

Vesna Zmijanac
foto: ATA Images

"Dragi moji, vidim da je nekolicina vas ljuta što nije obaveštena kada je koncert. Žao mi je zbog toga i verujte mi da nisam iz hira sinoć radila ovaj koncert već isključivo zbog vas koji ste kupili karte pre 2 godine. Na mom Instagramu sam nekoliko puta odgovarala na pitanje kada će koncert rekavši uskoro, čuvajte karte i pre dve nedelje jasno sam napisala da po sadašnjem planu koncert će se održati 18. februara. Na sajtu još od oktobra stoji termin gde i kada će biti, gde su se svi informisali. Vaše karte možete vratiti ili ako želite novi koncert će biti u maju ili oktobru sa kartama u prodaji, sem vas koji već imate karte i sa kojima možete doći na koncert. Žao mi je zbog svega. Žlela sam da sve bude najbolje. Vaša Vesna", napisala je pevačica.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:04

Vesna Zmijanac otkrila ISTINU O NJENOJ KOSI i mogućem povlačenju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track