UJEDINILA SE DECA MARINE TUCAKOVIĆ I MERIME NJEGOMIR: Posle smrti najvoljenijih uradila su plemenitu stvar, suze će vam poći same
Foto: Dragan Kadić

TUŽNA PORUKA

UJEDINILA SE DECA MARINE TUCAKOVIĆ I MERIME NJEGOMIR: Posle smrti najvoljenijih uradila su plemenitu stvar, suze će vam poći same

Stars -

Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća je na društvenoj mreži podelio saopštenje u svoje i ime ćerke Merime Njegomir Ljubice.

Naime, Laća je podelio poruku koja je ganula mnoge.

- Juče, 19. februara navršilo se pet meseci od smrti naše Marine Tucaković. A na današnji dan, pre tri meseca, napustila nas je Merima Njegomir. U skladu sa planovima koji su predstavljeni na memorijalnom skupu Marine Tucaković prošle godine, a u nedavnom dogovoru sa Ljubicom Njegomir, ponosni smo što možemo najaviti osnivanje Fondacije Tucaković Njegomir, koja će za cilj imati prvenstveno borbu protiv raka dojke i raka pankreasa, ali i drugih malignih oboljenja - napisao je Laća na Tviteru.

Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

On je otkrio i kada će udrženje zvanično biti osnovano.

- Želja nam je da datum osnivanja bvude 20. mart, na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke, i nadamo se da će nam se ta simbolična želja ispuniti. O daljim detaljima javnost će biti blagovremeno obaveštena - napisao je on.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track