JANA JE SA MUŽEM 25 GODINA I KAŽE DA JE BOG NAGRADIO: Pevačica otkrila detalje koje NIKO NE ZNA! Ovakav je njen Ivan PRIVATNO
Foto: Damir Dervišagić

VOLE SE VIŠE OD 2 DECENIJE

JANA JE SA MUŽEM 25 GODINA I KAŽE DA JE BOG NAGRADIO: Pevačica otkrila detalje koje NIKO NE ZNA! Ovakav je njen Ivan PRIVATNO

Stars -

Pevačica Dragana Todorović Jana, progovorila je o svom braku i pred milionima otkrila detalje koje javnost do sada nije znala.

Dragana Todorović Jana, Jana, Ivan Todorović
foto: Damir Dervišagić

Naime, pevačica je sa mužem Ivanom 25 godina i ponosna je na njega.

- Ja sam srećna žena, sa jednim čovekom sam već 25 godina, ponosna sam na njega jer ne pati od nekog kompleksa. Skroz je rasterećen momak i mene je zaista Bog nagradio. Moj muž je ponosan na mene, kao i ja na njega i baš sam srećna žena - priznala je Jana.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Instagram

- Kod mene u kući sam ja mudra, staložena i ćutljiva. Jedino što mom suprugu smeta, kada dođem sa nastupa umorna, premorena, ujutru kada pijem kaficu i čitam nešto na telefonu, on bi hteo da razgovara sa mnom da izvlači reči, ja budem zatvorena, ali na kraju bude onako kako ja želim - otkrila je kraljica bakšiša, Jana Todorović.

Podsetimo, nedavno je Jana na Instagramu podelila fotografiju sa svojom najboljom prijateljicom Draganom Mirković, pa izgleda da pevačica i u prijateljskim odnosima važi za srećnu i zadovoljnu.

Jana Todorović
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

01:56

Tužno i potresno! Jana Todorović o porodičnoj tragediji, na ivici suza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track