NIJE IMALA NIKAKVE ŠANSE! Ona je izbačena iz rijalitija, jedina s PESMOM ispraćena, a onda se totalno SLOMILA (VIDEO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

na mlađima svet ostaje

NIJE IMALA NIKAKVE ŠANSE! Ona je izbačena iz rijalitija, jedina s PESMOM ispraćena, a onda se totalno SLOMILA (VIDEO)

Stars -

Monika Jovanovska i Tanja Jovićević bile su nominovane, pevačica je morala da napusti rijalitiji jer je za nju glasamo svega 3 odsto publike.

Zadrugari su ispratili Tanju i otpevali joj stihove pesme "Nađi me".

Ona se nakon izbacivanja zaputila ka studiju, gde ju je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, koja je obavila intervju sa njom. Publika je Tanju dočekala gromoglasnim aplauzom.

- Na mlađima svet ostaje, pravedno je i pošteno da ona dobije svoju šansu. Ja sam svojom zadovoljna. Kad čuješ ovakvu brojku, shvatiš da je i više nego dobrodošla. Znala sam. Ja uvek prepuštam svet mlađima - rekla je Tanja.

- Kao i obično u ovim vremenima, dinamično. Malo je pomereno i ludo. Zadruga 1 je stvarno bila drugačija. Ja sam uvek govorila, drugačija je bila ekipa. Bilo je stvarno gotiva. Ako je viljuška bila problem, onda je stvarno viljuška bila problem. Kao jedna serija zaista od ljudi koji nemaju scenario, ponašaju se kako misle da treba i kako hoće. Sa psihološke tačke gledišta, jako interesantno. Živiš sa tim ljudima, stvarno su ti kao porodica. Gledaš svojim očima i ne veruješ - dodala je pevačica.

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track